Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Surprize plăcute după vacanţă pentru elevii de la “Pavel Dan”

P. Dan
Tools
Typography

Proiectul “CreACTIV în școala ta” - ce isi continua desfasurarea pana in 28 noiembrie - al Asociației Activ Pentru Tine își propune să contribuie la formarea și dezvoltarea inteligenței emoționale a elevilor cu vârsta cuprinsă între 8-19 ani, oferind modele de “artă” ca mijloc de stimulare a inteligenței emoționale.

Astfel, clădirea școlii Pavel Dan a fost redecorata integral (Școala Gimnazială de pe Șarât) iar in continuare clădirea liceului va fi redecorată parțial (parterul).

Viziunea proiectului este cea de a crea un cadru armonios cunoașterii, învățării, dezvoltării cu ajutorul textelor motivaționale care se regăsesc în picturile din clădire și în desenele tematice din zona fiecărui laborator. Activitățile au fost coordonate de specialiști și voluntari cu experiență. Proiectul se va încheia cu un atelier la care vor fi invitați părinți, cadre didactice, voluntari ai asociației și reprezentanți ai finanțatorului, în care copiii vor fi principalii protagoniști.

Acest proiect este finanțat de Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii din fonduri nerambursabile în valoare de 22.800 RON.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS