Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Sun, Oct
129 New Articles

De curând...

Grid List

Până astăzi, 17 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.457.260 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.685 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Până astăzi, 16 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.445.714 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.468 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 18.10.2021 între  orele 08:00 - 16:00, în localitatea Mihai Viteazu. Sunt afectate imobilele situate pe străzile:

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a anunţat pe reţeaua de socializare facebook că vineri, 15 octombrie, au fost demarate lucrările de asfaltare a carosabilului din zona Piața 1 Decembrie 1918 şi că în zilele următoare asfaltarea va continua pe străzile Andrei Șaguna, Gheorghe Lazăr și Axente Sever.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 12.15 cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția celor două străzi, fiind implicat un autoturism și un motociclu.

Din primele informații furnizate, evenimentul rutier a fost sesizat în jurul orei 17.30, fiind vorba despre o coliziune produsă între două autoturisme, pe DN1 E60 - km 515 + 600m.

În jurul amiezii zilei de marţi, 12 octombrie, pe breteaua din zona Gilău a autostrăzii A3 a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un tânăr de 23 de ani a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru extragerea tînărului din autoturismul avariat.

Începând din această săptămână, reprezentanții Casei Județene de Pensii Cluj revin la Primăria Câmpia Turzii, pentru audiențe cu cetățenii.

„Renunți și câștigi” este o campanie de promovare a sănătății, destinată persoanelor care doresc să renunțe la fumat. Scopul programului este îmbunătățirea calității vieții și a speranței de viață prin schimbarea obiceiurilor.

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică continuă demararea proiectului Connect:ED, care are ca obiectiv să ofere accesul la educație, în toate formele ei, copiilor din medii defavorizate prin donarea aparaturii necesare studiului.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 17.09-17.10.2021.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 16.09-16.10.2021.

Ieri, 15 octombrie 2021, la centrul de concurs de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr", Cluj-Napoca s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din județul Cluj.