Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Fri, Sep
76 New Articles

De curând...

Grid List

După cum este și firesc, jurnaliștii români din țară și din Statele Unite au solicitat detalii vizând prezența președintelui Klaus Iohannis la Organizația Națiunilor Unite. Inclusiv detalii referitoare la cheltuielile pe care le suportă cu acest prilej statul român.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 26 octombrie 2023 inclusiv, primește cereri de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor oleaginoase.

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 15.09.2023, între orele 08:00 – 14:00, în municipiul Turda. Vor fi afectate imobilele situate pe:

Prin Dispoziţia nr. 1239/20.09.2023 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat, de îndată, în şedinţă extraordinară pentru joi, 21 septembrie 2023 la ora 11.00.

Lucrările de modernizare din cadrul proiectului "Restaurarea, punerea în valoare și introducerea în circuitul turistic a Castrului legiunii a V-a Macedonica, Potaissa-Turda" avansează cu succes!

Președintele Consiliului Județean,  Alin Tișe, a hotărât achiziționarea unei instalații moderne, care să permită rezolvarea definitivă a problemei gestionării deșeurilor municipale și transformarea acestora într-o resursă de energie verde. Astfel, pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Județean Cluj se va regăsi un proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării unei instalații de tratare prin dezintegrare moleculară, pentru valorificarea energetică a deșeurilor municipale.

Spectacolul Tinerilor Arieșeni este un eveniment dedicat tinerilor talentați din comunitatea noastră, oferindu-le o platformă unică pentru a-și exprima pasiunea și creativitatea. Acesta reprezintă o ocazie unică de a sărbători talentul, creativitatea și pasiunea tinerilor artiști din zona Arieșului.

La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj - Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

⌛15 AUGUST 2023 - ORA 22:00

FOC DE ARTIFICII

Compania Eckerle Automotive SRL face parte dintr-un grup german cu prezenţă internaţională în Germania, Ungaria, Mexic şi China. În România sunt prezenţi din 2003 şi de atunci au permanent peste 800 de angajaţi.

Scopul proiectului este creșterea ocupării, precum si îmbunătățirea nivelului de competențe a tinerilor.

Urmare a acestei decizii, pacienții spitalului nu vor mai trebui redirecționați spre Unitățile de Primire a Urgențelor ale altor spitale

Consiliul Județean Cluj, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj (DGASPC) organizează în perioada 20-21 septembrie 2023, sub egida “Zilei Internaționale Alzheimer” și Zilele Erasmus o serie de activități menite să sensibilizeze comunitatea clujeană și instituțiile abilitate cu privire la problematica bolii Alzheimer și să promoveze serviciile oferite de DGASPC Cluj și programul Erasmus+.

În luna august 2023 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au executat 61 de misiuni de salvare.