Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Mon, Mar
121 New Articles

De curând...

Grid List

Începând de luni, 4 martie, vă informăm că, circulația auto pe strada Calea Victoriei (DN 15), cuprinsă de la intersecția cu strada Aleea Plopilor până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Tineretului, pe partea dreaptă în sensul de mers spre centru Turda, va fi închisă, CU EXCEPȚIA AUTOBUZELOR TUP.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj au intervenit în cursul dimineții de joi, 15 februarie, pentru a stinge un incendiu care a cuprins o hală situată la intrare în localitatea Baciu.

Prima zi de primăvară a fost ieri marcată la Târgul Mărțișorului prin spectacole pline de culoare care au adus un zâmbet pe fețele tuturor participanților.

✅Investițiile în achiziționarea de autobuze hibrid diesel-electric, realizate cu fonduri europene, pentru a oferi o alternativă de transport la autoturismul personal, își arată efectele. Societatea Transport Local Câmpia Turzii recrutează personal, în vederea demarării activității de transport public de persoane prin curse regulate.

Împreună cu operatorul de salubritate Supercom, depunem eforturi colective de a promova un mediu curat și ecologic în municipiul Turda.

Cu puţin timp înainte de ora 9 în această dimineaţă, pe DN1 E60 (pe raza localităţii Dumbrava) a avut loc un grav accident rutier între o autoutilitară şi un autotren.

În data de 7 februarie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, despre faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol.

imagini ISU Cluj

Eveniment

În dimineaţa acestei zile, între municipiile Turda şi Câmpia Turzii a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană - un bărbat în vârstă de 66 de ani din Turda - a rămas încarcerat. Ulterior acesta a fost transportat la spital.

Compania Eckerle Automotive SRL face parte dintr-un grup german cu prezenţă internaţională în Germania, Ungaria, Mexic şi China.

Joi, 29 Februarie, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a organizat Bursa Locurilor de Muncă, un eveniment de amploare care a reunit 22 de angajatori și numeroși cetățeni în căutarea unui loc de muncă.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează, la inițiativa domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, joi, 29 februarie 2024, în intervalul orar 11:00 – 16:00, Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul se va desfășura la Sala de Evenimente a Hotelului Liador din Câmpia Turzii și va reuni un număr semnificativ de angajatori din Câmpia Turzii și împrejurimi.

Dotările vor fi achiziționate, din fonduri europene, pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale

Consiliul Județean Cluj a finalizat și recepționat lucrările ce au vizat creșterea siguranței pacienților internați în Spitalul Clinic de Recuperare, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

Echipamentele vor fi achiziționate pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale