Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Mon, Jun
91 New Articles

De curând...

Grid List

Compania de Apă ARIEŞ anunță demararea lucrărilor de montare contoare inteligente cu citire la distanță în localitatea Viișoara începând cu data de 25.06.2024. Rugăm utilizatorii să asigure și să faciliteze accesul pentru înlocuirea contoarelor, să facă o inspecție prealabilă a căminelor de branșament și să le pregătească, să asigure curățenia și integritatea acestora.

Anul trecut am pictat pereţii Secţiei de pediatrie a Spitalului Municipal Turda, în acest an a urmat proiectul de voluntariat 4/4 Prieteni, invitate de Ambasada SUA, când am pictat holul de jos al Şcolii Gimnaziale „Simion Balint” din satul Copăceni judetul Cluj, acum am terminat de pictat pereţii Grădiniţei din satul Sănduleşti judetul Cluj şi în această vară, dacă Dumnezeu îngăduie, dorim să terminăm de pictat pereţii şi sălile de clasă în cele 5 corpuri de clădiri, din care 2 cu etaj, ce alcătuiesc Grădiniţa, Şcoala primară şi Şcoala Gimnazială „Simion Balint” din Copăceni.

Compania de Apă ARIEŞ anunță demararea lucrărilor de montare contoare inteligente cu citire la distanță în Filea de Sus și Filea de Jos începând cu data de 18.06.2024. Rugăm utilizatorii să asigure și să faciliteze accesul pentru înlocuirea contoarelor, să facă o inspecție prealabilă a căminelor de branșament și să le pregătească, să asigure curățenia și integritatea acestora.

Prin Dispoziţia nr. 543/21.06.2024 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 27 iunie 2024, la ora 13.00.

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean DJ 103M (DN 1) – Rediu – Aiton – DJ 103G lucrări de întreținere curentă și periodică. Acestea au drept principal scop asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de deplină siguranță.

Circa 5000 de vizitatori au trecut pragul Castelului cu ocazia Săptămânii Porților Deschise

Cu puţin timp înainte de ora 9 în această dimineaţă, pe DN1 E60 (pe raza localităţii Dumbrava) a avut loc un grav accident rutier între o autoutilitară şi un autotren.

În data de 7 februarie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, despre faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol.

imagini ISU Cluj

Eveniment

În dimineaţa acestei zile, între municipiile Turda şi Câmpia Turzii a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană - un bărbat în vârstă de 66 de ani din Turda - a rămas încarcerat. Ulterior acesta a fost transportat la spital.

Compania Eckerle Automotive SRL face parte dintr-un grup german cu prezenţă internaţională în Germania, Ungaria, Mexic şi China. În România sunt prezenţi din 2003 şi de atunci au permanent peste 800 de angajaţi.

Compania Eckerle Automotive SRL face parte dintr-un grup german cu prezenţă internaţională în Germania, Ungaria, Mexic şi China. În România sunt prezenţi din 2003 şi de atunci au permanent peste 800 de angajaţi.

Vor fi achiziționate prin accesare de fonduri europene echipamente în valoare de 3 milioane de lei, pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale

În aprilie 2024 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au reușit să ducă la bun sfârșit 38 misiuni de salvare.

Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, continuă campania de screening gratuit dedicat identificării precoce a Tulburării de Spectru Autist.