Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sat, Nov
294 New Articles

De curând...

Grid List

Până astăzi, 28 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 465.982 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Primăria Municipiul Turda în colaborare cu societatea DDD Insecto SRL va efectua în perioada 02.12.2020 - 08.12.2020  o acțiune de deratizare pe domeniul public al  municipiului. Acțiunea se va desfășura între orele 8.00 și 16.00. În cazul în care nu va fi posibilă desfăsurarea acțiunii de deratizare din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala.

Până astăzi, 27 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 457.848 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Aşa cum deja ştiaţi, vicepremierul Raluca Turcan a poposit azi, 28 noiembrie, la Turda, atât de dragul unor discuţii despre dezvoltarea locală, dar şi de dragul campaniei electorale, ca să le spună din nou cetăţenilor cu cine (PNL) să voteze pe 6 decembrie.

Compania Națională de Investiții a acceptat solicitarea Municipiului Câmpia Turzii de includere a 14 străzi în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul "Drumuri de interes local și drumuri de interes județean".

În această dimineaţă - 2 noimebrie 2020 - ISU Cluj a informat că, în jurul orei 7:00, s-a anunţat, prin apel la 112 referitor la faptul că o persoană se afla în cabina unui utilaj greu prins sub un versant, în cariera Morlaca.

În seara zilei de duminică, 1 noimebrie 2020, a avut loc un grav accident rutier pe raza localităţii Copăceni. Două autoturisme care se deplasau pe direcţia Cluj-Napoca - Turda au surprins şi accidentat mortal o persoană angajată în traversarea străzii.

Cu puţin timp înainte de ore 18:00 un echipaj smurd a fost alertat pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane despre care se ştia că a căzut cu parapanta.

Preşcolarii proveniţi din familiile al căror venit lunar pe membru este de până la de două ori nivelul venitului minim garantat pentru o persoană singură, prevăzut de Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare (în prezent 284 lei), pot beneficia de stimulente educaţionale sub formă de tichete sociale în valoare de 50 lei/lună.

Directia de Asistenta Sociala Turda, in conformitate cu prevederile OUG 78/2020 anunta distribuirea mastilor incepand cu data de 31.08.2020.

A fost semnat contractul de finanțare prin care Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a alocat suma de 880.137,00 de lei pentru demararea lucrărilor. În acest moment sunt în curs de finalizare procedurile de licitație pentru contractarea antreprenorului general care va realiza lucrările.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 15 - 28.11.2020.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 14 - 27.11.2020.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 13 - 26.11.2020.