Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Fri, Sep
225 New Articles
 

De curând...

Grid List

Până astăzi, 17 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 108.690 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 17.09.2020, între orele 12.00 - 16.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,,.

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 17.09.2020, între orele 10.00 - 15.00,  în municipiul Turda, pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada Cocoșului.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că în prima jumătate a acestei luni au fost executate marcaje rutiere pe șase sectoare de drumuri judeţene, cu o lungime totală însumată de 50,757 kilometri. Scopul acestor lucrări este de a asigura o circulaţie optimă, în condiţii de deplină siguranţă.

Consiliul Județean Cluj, prin Asociația Produs de Cluj, organizează a opta ediție a Zilelor Recoltei la Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura între 18 și 20 septembrie a.c., pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian și este urmarea unui proiect realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca.

O autospecială a intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism pe strada Teilor din municipiul Câmpia Turzii.

O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 11.30, ca urmare a răsturnării unei autobasculante încărcate cu nisip.

Preşcolarii proveniţi din familiile al căror venit lunar pe membru este de până la de două ori nivelul venitului minim garantat pentru o persoană singură, prevăzut de Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare (în prezent 284 lei), pot beneficia de stimulente educaţionale sub formă de tichete sociale în valoare de 50 lei/lună.

Directia de Asistenta Sociala Turda, in conformitate cu prevederile OUG 78/2020 anunta distribuirea mastilor incepand cu data de 31.08.2020.

A fost semnat contractul de finanțare prin care Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a alocat suma de 880.137,00 de lei pentru demararea lucrărilor. În acest moment sunt în curs de finalizare procedurile de licitație pentru contractarea antreprenorului general care va realiza lucrările.

Consiliul Județean Cluj a achiziționat un nou echipament medical ultraperformant pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unitate medicală aflată în subordinea forului administrativ județean.

Unul dintre cele mai de anvergură concursuri internaționale de soluții organizate în România în ultimii ani, fără precedent pentru țara noastră, și-a desemnat câștigătorii, la finalul unei competiții acerbe în care s-au înscris câteva zeci de prestigioase firme de arhitectură din întreaga Uniune Europeană.