Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, Apr
181 New Articles

De curând...

Grid List

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.700 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 57 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

O minoră în vârstă de 17 de ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 1 aprilie, însă nu s-a mai întors.

Buletinul de presă privind situaţia generată de COVID-19 la nivelul judeţului Cluj a fost prezentat şi azi de către Prefectura Cluj, prin prefect Mircea Abrudean.

Aşa cum ne-a obişnuit deja, prefectul judeţului Cluj oferă informaţii referitoare la situaţia COVID-19 - şi tot ce presupune aceasta - la nivelul judeţului Cluj.

Consiliul Județean Cluj lansează magazinprodusdecluj.ro, o platformă on-line destinată comercializării preparatelor alimentare tradiționale. Platforma este organizată și gestionată de către Asociația Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea forului administrativ clujean.

Azi, în jurul orei 16.00 la Viişoara a avut loc un accident rutier. Potrivit ISU, la faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare.

Trei autospeciale de stins incendii cu 17 pompieri au fost dislocate, în jurul orei 17.20, pentru a stinge flăcările care au cuprins 15 ha de litieră (vegetație uscată și căzături) dintr-o zonă împădurită, din apropierea drumului Sfântul Ioan, din municipiul Cluj-Napoca.

Azi, la Turda, în jurul orei 09.50 a avut loc un eveniment rutier a cărui cauza a fost neacordarea de prioritate. Incidentul a avut loc la intersecţia dintre strada Armatei şi DN1E81.

În contextul situației de criză pe care o traversăm, Primăria Municipiului Turda aduce la cunoștința celor interesați că poate oferi o serie de servicii persoanelor vârstnice aflate în dificultate.

O postare de pe reţeaua de socializare facebook poate să atragă atenţia în mod deosebit cu atât mai mult cu cât semnalează un fapt antisocial care nu ar trebui să se înscrie neapărat în preocupările cotidiene ale cetăţenilor.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii recrutează persoane care doresc să devină voluntari în cadrul instituţiei.

Prefectura Cluj informează că prin ordinul emis la 4 aprilie de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă s-a aprobat repartiţia, în vederea achiziţionării de la Compania Naţională Unifarm, a unui număr de 200.000 de măşti FFP2.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA activează al treilea laborator pentru prelucrarea testelor pentru COVID-19. Laboratorul Genetic Center din Cluj completează capacitatea de procesare a testelor pentru COVID-19 la nivel naţional cu până la 860 de teste/zi.

În contextul pandemiei COVID-19, Comisia Europeană și statele membre prioritizează dezbaterea cu privire la alocarea rațională a medicamentelor pentru a preveni lipsa acestora și pentru a asigura o aprovizionare adecvată, cu scopul final de a proteja sănătatea publică, păstrând totodată integritatea pieței unice. Astfel, Asociația Distribuitorilor Europeni de Medicamente (ADEM) aduce din nou, în atenția publică și a autorităților competente din România, importanța ridicării restricției la export adoptate prin Ordinul ministrului sănătății nr. 428 din 12/03/2020 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 202 din 12/03/2020.