Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Sun, Mar
158 New Articles

De curând...

Grid List

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 22.03.2023, între orele 09:00 – 13:00, în localitatea Luna în vederea efectuării lucrărilor de remediere avarie la nr. 380.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat eliberarea de adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, reglementată de HG nr.1179/2014, aferentă perioadei 1 ianuarie – 30 iunie 2023, care intenționează să acceseze credite în vederea finanțării activităților curente, de la instituțiile bancare și nebancare ce au încheiat convenții cu APIA.

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 22.03.2023, între orele 08.00 – 16.00, în municipiul Câmpia Turzii.

Încă de la primele ore ale dimineții Salina Turda, Domeniul Public, Direcția de Asistență Socială și Compania de Apă Arieș și-au unit forțele și au intervenit pentru a pregăti parcul pentru sezonul cald.

Comisia Tehnică de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CTATU) Cluj, constituită în cadrul Consiliului Județean și condusă de președintele Alin Tișe, a analizat și reglementat, pentru prima oară, situația Cheilor Turzii.

Prin Dispoziţia nr. 584/244.03.2023 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 30 martie 2023, la ora 13.00.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați în cursul zilei de marţi, 21 martie,pentru a asista un bărbat prins sub un tractor. Intervenția a avut loc în pădurea din localitatea Muntele Bocului, comuna Băișoara.

De pe scena construită de ei înșiși, cei din echipa de producție a scurtmetrajului ”Înainte de fix” au urcat pe scena sutelor de aplauze ale oamenilor din public. Premiera din 10 martie a filmului a fost un real success pentru industriile creative din România, deoarece grupul de tineri implicați în producția unei opere cinematografice au reușit să realizeze o sumedenie de lucruri importante pentru societatea în care trăim, câteva dintre ele fiind:

Potrivit ISU Cluj, pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada 1 Decembrie 1918. Apelul de urgență a venit în jurul orei 10:10, iar în accident au fost implicate două autoturisme.

Compania Eckerle Automotive SRL face parte dintr-un grup german cu prezenţă internaţională în Germania, Ungaria, Mexic şi China. În România sunt prezenţi din 2003 şi de atunci au permanent peste 800 de angajaţi.

Discuțiile despre salarii sunt în general tabu, însă în ultimii doi ani, dorința României de a se alinia la tendințele europene privind transparentizarea salariilor a dus către conversații mai deschise, astfel încât angajații să fie conștienți de valoarea lor din punct de vedere profesional. În acest sens, 9 din 10 angajați spun că își doresc de la angajator, în primul rând, un salariu corect și raportat la piața muncii, însă doar 30% știu cât pot cere la un interviu, după cum arată un sondaj recent BestJobs.

Compania Eckerle Automotive SRL face parte dintr-un grup german cu prezenţă internaţională în Germania, Ungaria, Mexic şi China. În România sunt prezenţi din 2003 şi de atunci au permanent peste 800 de angajaţi.

Consiliul Județean Cluj și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj marchează ziua de 21 Martie – Ziua Mondială a Sindromului Down, prin organizarea a două evenimente, special dedicate acestei cauze.

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, și Ministrul Sănătății, Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, au semnat contractul de finanțare pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca cu aparatură și echipamente medicale de înaltă tehnologie.

Doresc să transmit sincere felicitări și mulțumiri tuturor cadrelor medicale si voluntarilor care au contribuit la desfășurarea campaniei "Din Grijă Pentru Tine" în cele mai bune condiții.