Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Sun, May
231 New Articles

De curând...

Grid List

Până astăzi, 9 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.066.111 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrul Judetean Cluj,  aduce la cunoștința opiniei publice că începând din 07 mai 2021 a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal Campania 2020.

Până astăzi, 8 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.065.254 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Clădirea fostei Judecătorii din centrul orașului nostru este un monument istoric emblematic. Este o bijuterie arhitecturală a Turzii, construită cu cărămizile din fosta colonie romană Castrum, în perioada 1795 – 1806” scria, pe reţeaua de socializare facebook, primarul muunicipiului Turda, Cristian Matei.

Din informaţiile IPJ, conducătorul unei motociclete care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Oradea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule.

În după-amiaza zilei de marţi, 4 mai, în apropierea stadionului din Turda a avut loc un eveniment rutier în urma căreia o femeie a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Dragi veterani,
Am onoarea să vă urez viață lungă, sănătate și bucurie cu prilejul Zilei Veteranilor de Război, ziua celor care ne învață și astăzi că libertatea de a trăi, de a visa și de a iubi are întotdeauna un preț plătit de înaintașii care au văzut în lupta pentru eliberarea și întregirea neamului românesc o cauză mai presus de propriile vieți, iubiri, ori aspirații.

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică continuă demararea proiectului Connect:ED, care are ca obiectiv să ofere accesul la educație, în toate formele ei, copiilor din medii defavorizate prin donarea aparaturii necesare studiului.

APAH TRANSILVANIA a desfasurat miercuri 24.03.2021 o actiune de distribuire de produse alimentare si non-alimentare catre membrii asociatiei.

Conform Ordonanței de urgență 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2019-2021

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 09.04-09.05.2021.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 08.04-08.05.2021.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 07.04-07.05.2021.