Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Mon, Aug
160 New Articles

De curând...

Grid List

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 29.07.2021, între orele 09:00 - 13:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,,

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 28.07.2021, între orele 08:30 - 16:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,,

Primăria Turda efectuează în perioada 26 - 31 iulie 2021 operațiunea de deparazitare spații verzi și arbori pe domeniul public al  municipiului  Turda. Acțiunea se  desfășoară noaptea între orele 21:00 și 04:00 dar și pe parcursul zilei acolo unde sunt necesare intervenții suplimentare.

Consiliul Județean Cluj a finalizat așternerea stratului de balast stabilizat pe raza localității Podeni, ca etapă premergătoare asfaltării, derulată în cadrul lucrărilor de întreținere executate pe DJ 103G Podeni – Moldovenești – DN 75.

Drumul a fost afectat în mare proporție fiind impracticabil, o porțiune a fost surpată la cca doi km înainte de intrarea în localitate. De asemenea, mai mulți copaci de mari dimensiuni erau căzuți peste drum. La copacii respectivi nu s-a putut ajunge cu autospeciale sau alte utilaje pentru a fi îndepărtați de pe carosabil.

O autospecială și două echipaje SAJ au fost alertate în această dimineață ca urmare a unui accident rutier, produs în localitatea Valea Florilor, comuna Ploscoș.

Un grav accident rutier a avut loc pe raza localităţii Mihăeşti, comuna Sânpaul: e vorba de o coliziune între un autoturism şi un autocamion.

„Renunți și câștigi” este o campanie de promovare a sănătății, destinată persoanelor care doresc să renunțe la fumat. Scopul programului este îmbunătățirea calității vieții și a speranței de viață prin schimbarea obiceiurilor.

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică continuă demararea proiectului Connect:ED, care are ca obiectiv să ofere accesul la educație, în toate formele ei, copiilor din medii defavorizate prin donarea aparaturii necesare studiului.

APAH TRANSILVANIA a desfasurat miercuri 24.03.2021 o actiune de distribuire de produse alimentare si non-alimentare catre membrii asociatiei.

Nu fi tu unul dintre ei! Nu aștepta, testează-te! Îți poate salva viața.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 23.06-23.07.2021.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu incidenţa cumulată (la 14 zile) la mia de locuitori, pentru municipiile Turda şi Câmpia Turzii, Cluj-Napoca şi câteva comune apropiate, cifre valabile la data de 23.07.2021.