Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Mon, Mar
283 New Articles

De curând...

Grid List

Potrivit READC vaccinul antirabic va fi obligatoriu și gratuit, fiind sponsorizat de Programul de eradicare supraveghere și control a bolilor transmise de la animal la om, numite zoonoze (aici RABIA).

Până astăzi, 28 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 801.994 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Până astăzi, 26 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 795.732 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 29.01-28.02.2021.

Consiliul Județean Cluj și Tetarom SA, în parteneriat cu Asociația Proexpo și Showtime Productions, lansează, începând cu data de 6 februarie a.c., în incinta Parcului Industrial Tetarom 1 hala H2, expoziția interactivă „Space in the city”, o călătorie unică prin istoria explorării spațiului.

Se împlinesc astăzi 162 de la alegerea colonelului, Alexandru-Ioan Cuza ca domnitor atât în Valahia, cât și în Moldova, împlinindu-se astfel visul de veac al românilor, unitatea statală.

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o afumătoare și s-au extins la o anexă gospodărească, situată pe strada Moților din Câmpia Turzii.

Conform Ordonanței de urgență 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2019-2021

Draga noastră prietenă și vecină, Andreea Kiss din Turda, jud. Cluj în vârstă de 41 ani, mămică a două fetițe Izabela (15 ani) și Karina (2 ani si 6 luni)  a fost diagnosticată de curând cu Leucemie Mieloidă Acută.

Sunt VICTORIA MARIA TORDAI si momentam casa mea este in spitalul Oncologic din Cluj Napoca. Aici locuiesc cu mama mea care ma ingrijeste zi si noapte , se roaga pentru mine si incearca sa imi faca fiecare clipa fericita.

Începând de azi, 27 februarie 2021, cetățenii Municipiului Câmpia Turzii se pot înscrie la vaccinarea anti-COVID-19, cu vaccinul produs de Pfizer/Biontech.

Începând de luni, 1 martie a.c., 130 de cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete; capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.