Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May
87 New Articles

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Olimpiada naţională  de interpretare instrumentală pentru învățământul gimnazial, etapa interjudețeană, 22-23 martie 2024

Diverse
Tools
Typography

Cei mai buni elevi la interpretare instrumental, din județul Cluj, au participat, în perioada 22 -23 martie 2024, la Olimpiada naţională de interpretare instrumentală pentru învățământul gimnazial, etapa interjudețeană, organizată la Colegiul de Muzică ,,Sigismund Toduță" Cluj-Napoca.

La acest concurs participă, anual, elevii calificați la faza interjudeteană, din județele Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj, în vederea pregătirii acestora pentru etapa națională a Olimpiadei de interpretare instrumentală pentru învățământul gimnazial.

Județul Cluj a fost reprezentat la disciplina interpretare instrumentală de 67 de elevi ai claselor a V-a - a VIII-a, obținând 26 Premii I, 19 Premii II, 19 Premii III și 3 Mențiuni. Repartizarea premiilor obținute pentru unitățile de învățământ preuniversitar participante, din județul Cluj, se prezintă astfel:  

Unitatea de învățământ preuniversitar PREMIUL I PREMIUL II PREMIUL III MENȚIUNI TOTAL
Colegiul de Muzică "Sigismund Toduță" Cluj-Napoca 23 12 13   48
Liceul Teoretic Elf Cluj-Napoca   2   2  
Școala Gimnazială de Muzică "Augustin Bena" Cluj-Napoca 3 5 6 3 17
TOTAL 26 19 19 3 67

COMUNICARE INSTITUȚIONALĂ, I.Ș.J. CLUJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS