Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May
87 New Articles

Laureații Concursului național de fotografie ”Lectura în zeci de ipostaze”, ediția a XIV-a-2024

Diverse
Tools
Typography

În perioada 4-29 Martie 2024 Primăria Municipiului Turda și Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda au organizat Concursul național de fotografii cu tema „Lectura în zeci de ipostaze”, ediția a XIV-a.

Concursul s-a dorit a fi o campanie pentru lectură. Participanții au trebuit să trimită fotografii în format A4, listate pe hârtie fotografică, care surprind o ipostază de lectură (citire, răsfoire, alegere/cumpărare de carte), actul de lectură putând fi în orice mediu: într-o locuinţă, în biblioteca şcolii, în biblioteca publică, în natură, în autobuz, în librărie, pe stradă etc.

La concurs au fost 26 de participanți, 2 lucrări nefiind acceptate în concurs pentru că nu au respectat regulamentul. Juriul a fost format din bibliotecarele Daniela Deac, șef serviciu, Nicoleta Cîrlea și Gabriela Hornoi. În urma jurizării, câștigătorii sunt următorii:

Premiul special: Crișan Bianca Alexandra, cls a IX-a A, Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda

Premianți  clase mici

 • Premiul I:
  • Fekete Ștefan, cls a VII-a A, Școala Gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan” Turda
  • Gîltan Cristian Darius, cls a II-a B, Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda
  • Gîltan Carla Daiana, Grupa Mare ”Ciupercuțele”, Grădinița ”Dr I Rațiu” Turda și

Premianți liceu

 • Premiul I: Aștilean Sara-Gabriela, cls a IX-a A,  Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda 
 • Premiul II: Lung Nicolae Adrian, cls a X-a B, Colegiul ”Emil Negruțiu” Turda
 • Premiul II: Matean Doriana, cls a X-a B, Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda
 • Premiul III: Fertea Teodora, cls a IX-a B, Colegiul ”Emil Negruțiu” Turda

Festivitatea de premiere a ediției a XIV-a a Concursului național de fotografii cu tema „Lectura în zeci de ipostaze” adresat elevilor de liceu și gimnaziu și vernisajul expoziției lucrărilor participante va avea loc Luni, 22 Aprilie 2024, de la ora 10 pe holul Flialei Oprișani a bibliotecii (strada Macilor nr 1, la parterul fostului internat al Liceului ”Liviu Rebreanu” Turda), de Ziua bibliotecilor publice.

Lucrările premiate sunt expuse în perioada 19 Aprilie- 7 Mai 2024 în holul Filialei Oprișani a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda. Ele se regăsesc și pe site-ul și pe pagina de Facebook a bibliotecii.

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS