Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Sun, Oct

Cu cine ne mai "mândrim"

Ieri, 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 25 de ani, din Turda, bănuit de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din primele informații, impactul a fost produs la intersecția celor două străzi, între un motociclu, condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Turda, care se deplasa pe strada Câmpiei, din direcția Cluj-Napoca spre Câmpia Turzii și un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, din Turda, care se deplasa pe strada Nicolae Russu.

Polițiștii secțiilor de poliție urbană ale Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroului pentru Centrul Universitar și Biroului Rutier au acționat la data de 21/22 septembrie a.c., în două etape, pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în vederea minimalizării efectelor negative ale pandemiei de Covid-19.

O minoră în vârstă de 14 ani, din comuna Cămărașu, sat Năoiu, a plecat de la domiciliu, în data de 20 septembrie a.c., fără a se mai întoarce.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 24 de ani, din Turda, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au indisponibilizat și ridicat cantitatea de 710 litri de alcool etilic și peste 48.000 de țigarete, în urma a trei percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de 13 septembrie a.c., la locuințele unor persoane bănuite de activități din domeniul contrabandei cu tutun şi alcool.

Inpectoratul de Poliție Județean Cluj organizează concurs de recrutare din sursă externă pentru ocuparea a 8 posturi vacante de ajutor șef post din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, pe funcții de execuție vacante de polițist, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Miercuri, 8 septembrie, polițiștii Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat acțiuni specifice, pentru prinderea, în flagrant delict, a unui bărbat, de 26 de ani, cetățean italian, bănuit de trafic și deținere de droguri de risc. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de duminică, 29 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 3 Poliție au efectuat activități informativ-operative privind săvârșirea unor fapte de furt din societăți comerciale situate în municipiul Cluj-Napoca.

La data de 28 august a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia-Turzii au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Ceanu Mare, judeţul Cluj, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Turda, pentru o perioadă de 6 luni.

La data de 24 august a.c., în cadrul unei acțiuni derulate în vederea identificării persoanelor pe numele cărora există mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii – Biroul de Investigații Criminale au depistat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate.

La data de 2 august a.c., în jurul orei 17.10, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un bărbat de 42 de ani, din Turda, care se deplasa cu un autoturism pe strada Fabricii, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii rutieri au fost sesizați în jurul orei 15.00, evenimentul rutier având loc pe DN1 E60, la ieșirea din localitatea Vâlcele, între un autoturism și un autocar.

O femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 15 iulie a.c., însă nu s-a mai întors până în prezent.

Un conducător auto în vârstă de 74 de ani, din Câmpia Turzii, care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din același municipiu, care circula pe sensul opus.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, cercetat cercetat pentru infracţiunile de viol şi ultraj contra bunelor moravuri a fost prezentat magistraţilor din cadrul judecătoriei Cluj-Napoca, bărbatul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Joi, 8 iulie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din județul Cluj au efectuat 6 percheziții, în municipiul Cluj-Napoca, la sediul unor societăți comerciale, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane, bănuite de  punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

La data de 25 iunie a.c.,  în intervalul orar 10.00 - 12.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, au acționat pe raza comunelor arondate în vederea menținerii oridinii și siguranței publice, combaterii riscului rutier pe principalele artere de circulație, verificării legalității transportului de material lemnos și prevenirii fapelor ilegale din domeniul piscicol.

La intersecţia DN1 E60 cu DC 126 - între localităţile Morlaca şi Hodiş - a avut loc un grav accident rutier în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa, între cele trei victime fiind un copil în vârstă de numai 7 ani.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de 26 mai a.c., însă nu s-a mai întors.

În urma a patru percheziții domiciliare desfășurate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, au fost reținute două persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma sesizării dispariției unui minor sunt mobilizate în medie 150 de efective care desfășoară activități de căutare și patrulare, datele obținute în acest proces fiind comunicate de urgență pentru depistarea, în siguranță, a copilului dispărut.

La data de 24 mai a.c., în intervalul 16.00-19.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie ale căror principală cauză este conducerea cu o viteză peste limita legală.

Ieri, 21 mai 2021, prin intrarea în vigoare a Legii  privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale, devin aplicabile o serie de modificări ale prevederilor Codului Penal, Codului de Procedură Penală și ale altor acte normative.