Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Mon, Aug

Cu cine ne mai "mândrim"

Polițiștii rutieri au fost sesizați în jurul orei 15.00, evenimentul rutier având loc pe DN1 E60, la ieșirea din localitatea Vâlcele, între un autoturism și un autocar.

O femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 15 iulie a.c., însă nu s-a mai întors până în prezent.

Un conducător auto în vârstă de 74 de ani, din Câmpia Turzii, care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din același municipiu, care circula pe sensul opus.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, cercetat cercetat pentru infracţiunile de viol şi ultraj contra bunelor moravuri a fost prezentat magistraţilor din cadrul judecătoriei Cluj-Napoca, bărbatul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Joi, 8 iulie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din județul Cluj au efectuat 6 percheziții, în municipiul Cluj-Napoca, la sediul unor societăți comerciale, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane, bănuite de  punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

La data de 25 iunie a.c.,  în intervalul orar 10.00 - 12.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, au acționat pe raza comunelor arondate în vederea menținerii oridinii și siguranței publice, combaterii riscului rutier pe principalele artere de circulație, verificării legalității transportului de material lemnos și prevenirii fapelor ilegale din domeniul piscicol.

La intersecţia DN1 E60 cu DC 126 - între localităţile Morlaca şi Hodiş - a avut loc un grav accident rutier în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa, între cele trei victime fiind un copil în vârstă de numai 7 ani.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de 26 mai a.c., însă nu s-a mai întors.

În urma a patru percheziții domiciliare desfășurate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, au fost reținute două persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma sesizării dispariției unui minor sunt mobilizate în medie 150 de efective care desfășoară activități de căutare și patrulare, datele obținute în acest proces fiind comunicate de urgență pentru depistarea, în siguranță, a copilului dispărut.

La data de 24 mai a.c., în intervalul 16.00-19.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie ale căror principală cauză este conducerea cu o viteză peste limita legală.

Ieri, 21 mai 2021, prin intrarea în vigoare a Legii  privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale, devin aplicabile o serie de modificări ale prevederilor Codului Penal, Codului de Procedură Penală și ale altor acte normative.

La data de 19 mai a.c., în intervalul 07.00-12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai SPCLEP Turda, au desfășurat o acțiune de amploare, în scopul asigurării climatului de siguranță în cadrul comunității și prevenirii săvârșirii unor fapte antisociale sau de natură infracțională în mediul stradal.

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 21.10, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un tânăr de 29 de ani, din comuna Iara, care se deplasa cu un autoturism pe DJ 107 M, în interiorul localității Băișoara, fără a deține permis de conducere.

În urma depistării în trafic, în această seară (marţi, 27 aprilie) în jurul orei 19.50 a unui conducător auto care nu a oprit la semnalul regulamentar al agentului de poliţie, astfel că polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au constatat, în flagrant, o infracțiune la regimul rutier!

În perioada 17-19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, alături de cei ai Secției 4 Rurală, jandarmi și  polițiști locali, au desfășurat activități în scopul verificării respectării prevederilor impuse pentru prevenirea și combaterii efectelor pandemice.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii, alături de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, respectiv Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul limitării și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii și jandarmii clujeni au acționat alături de celelalte instituții cu atribuții de control în vederea asigurării respectării prevederilor legislației specifice stării de alertă și menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Ceanu Mare, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ150, în localitatea Viișoara, deși nu deținea permis de conducere valid.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării mobile Ștefan Cicio Pop, poliţişti locali, și reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, au acționat în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat 14 percheziții domiciliare, într-un dosar penal de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, șantaj, instigare la dare de mită, dare de mită și luare de mită.

La data de 23 martie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că, în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca, un minor a fost mușcat de un câine.

În perioada 19-21 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda și cei ai Secției 9 Poliție Rurală au organizat o acțiune cu efective mărite, în cadrul căreia activităţile de prevenire a răspândirii coronavirusului au fost intensificate.

Ideea e următoarea: un bărbat de 38 de ani din viişoara a fost prins de poliţişti în timp ce conducea băut un autoturism. IPJ Cluj a transmis un comunicat în acest sens.