Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Mon, Mar

Cu cine ne mai "mândrim"

Conducatorul unui autoturism, cetățean finlandez, în vârstă de 38 de ani, care se deplasa pe strada Romul Ladea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe trotuar, unde a surprins si accidentat o femeie în vârstă de 45 de ani, din Cluj-Napoca.

În după-amiaza zilei de marţi, 23 februarie 2021, pe raza comunei Luna a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un bărbat de 36 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Apelul de urgență a fost înregistrat în jurul orei 10.50, iar la fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ” informează ISU Cluj referitor la evenimentul rutier cauzat de pierderea controlului asupra direcţiei de mers de către un şofer din Frata.

La data de 21 februarie, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Cămărașu, care se deplasa pe raza localității Frata, tractând o remorcă neînmatriculată.

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au oprit pentru control un tânăr de 27 de ani, din municipiul Turda, care conducea un autoturism pe strada Piaţa Romană.

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Răuceşti, judeţul Neamţ, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară şi remorcă, pe strada Laminoriștilor din municipiu.

O minoră în vârstă de 12 ani, din comuna/sat Bonțida, a plecat de la domiciliu, în data de 20 februarie a.c., însă nu s-a mai întors.

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, fiind totodată derulate activități de asigurare şi menţinere a unui climat optim de siguranţă publică.

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un tânăr de 29 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Turda au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Băișoara, care se deplasa cu o autoutilitară pe DC102, în interiorul comunei Iara, deși nu deținea permis de conducere.

La data de 15 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore, trei tineri în vârstă de 15 și 16 ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosinţă şi furt, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

La data de 15 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Câmpia Turzii, în cadrul unui dosar penal deschis ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și distrugere.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii clujeni alături de jandarmi și polițiști locali, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 14.50, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floresti au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Valea Ierii, în timp ce se deplasa pe strada Republicii din localitatea Gilău, fără a deține permis de conducere.

Nu e prima dată când angajaţi ai Ministerului de Interne reuşesc să depăşească rutina zilnică, să iasă din zona de confort şi să încânte internauţii cu mesaje care pot părea cel puţin surprinzătoare.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră, dar și pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Covid-19.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării mobile Ștefan Cicio Pop, poliţişti locali, și reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, au acționat  în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un conducător auto în vârstă de 37 de ani, din municipiul Turda, în timp ce se deplasa pe strada Piața Romană, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În anul 2020, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a continuat eforturile stabilite a fi esenţiale pentru apărarea liniştii şi siguranţei publice, a intereselor şi drepturilor comunităţii pe care o deserveşte cu respect şi devotament.

La data de 4 februarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii accidentelor de circulație ale căror cauze principale sunt conducerea cu viteză peste limita legală şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

GRACIAS POR LA COLABORACIÓN
În urma unor activități complexe desfășurate într-un dosar de camătă, șantaj, proxenetism și influențarea declarațiilor, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda, în colaborare cu ofițeri din cadrul Poliției Naționale Spaniole, au descins în 22 de locații, atât pe teritoriul național, cât și pe cel spaniol.

Miercuri, 3 februarie 2021, sub pasajul suprateran Apahida-Vâlcele a avut loc o intervenţie mplă pentru salvarea unei persoane rămasă încarcerată în autoturismul răsturnat pe plafon într-un șanț pentru colectarea apelor pluviale.

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 16.45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa pe strada Calea Victoriei, din municipiu, din direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca, acesta continuându-și deplasarea.

În seara zilei de luni, 1 februarie 2021, s-a produs un accident rutier mortal pe DN1E60, raza comunei Poieni din judeţul Cluj.