Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Sat, Dec

Cu cine ne mai "mândrim"

Aproximativ 600 de cereri de prelungire a dreptului de ședere, peste 400 de cereri pentru eliberarea avizelor de muncă, 268 de cereri pentru emiterea certificatelor de înregistrare și 10 cereri pentru eliberarea cărților de rezidență au fost preluate de polițiștii de imigrări din Cluj, în perioada 3 octombrie – 8 noiembrie a.c.

Pe 10 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au oprit pentru verificări autoturismul condus pe strada Piața Romană, de un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Astăzi, 8 noiembrie a.c., magistrații Judecătoriei Turda au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de un bărbat de 46 de ani, cercetat pentru infracțiunea de tâlhărie și un tânăr de 18 ani, cercetat pentru infracțiunea de furt calificat.

La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri, fiind efectuate 4 percheziții domiciliare, în municipiul Cluj-Napoca și în localități situate în județul Cluj.

În urma celor 20 de mandate de percheziție domiciliară puse în executare pe 2 noiembrie a.c., de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în comuna Măguri-Răcătău, sat Măguri, pentru documentarea activității infracționale care vizează infracțiuni de tăiere, fără drept, de arbori, furt de arbori și delapidare, a fost idisponibilizată cantitatea totală de 218 metri cubi de material lemnos.

La data de 7 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, dar şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

În urma celor 35 de percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, în municipiile Turda, Câmpia Turzii și comuna Mihai Viteazu, județul Cluj și în județul Maramureș, au fost indisponibilizate 65 de pungi și plicuri cu substanță cristalină, albă (aproximativ un kilogram), mai multe obiecte și plicuri cu urme de substanță albă, 12 bancnote rulate, o țigaretă confecționată artizanal ce conține materie vegetală, 275.587 de lei, peste 16.000 de euro, 600 de dolari și 360 de lire sterline.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, documentează activitatea ilicită a mai multor persoane implicate în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deţinere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 27 septembrie a.c., Poliția municipiului Turda, Secția 9 Poliție Rurală a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 07.00, HERCHI NICOL-SIMINA, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu și nu a revenit.

Polițiștii Biroului  de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, au continuat activitățile de cercetare în cadrul unui dosar penal, ce vizează infracțiunile de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

În această dimineață, 7 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, efectuează 6 percheziții domiciliare, în 4 județe, respectiv Cluj, Alba, Sibiu și Ilfov.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acţionat pe tronsonul A3 Turda-Borș, pentru reducerea evenimentelor rutiere produse, în special, pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane sau de marfă.

La data de 22 august a.c., în jurul orei 18.20, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au oprit pentru verificări o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, pe DJ 150, pe raza comunei Ceanu Mare.

La data de 22 august a.c., în jurul orei 00.10, un bărbat de 37 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Narciselor, din municipiul Turda a fost oprit în cadrul acțiunilor preventive derulate, de către polițiștii Biroului Rutier Turda.

Efective mărite din cadrul Poliției municipiului Turda, Secției 9 Poliție Rurală Turda, alături de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca au acționat ieri, la data de 16 august a.c., în intervalul 18.00-22.00, pentru combatarea faptelor antisociale, impunerea respectării prevederilor legale, precum și în scopul depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

Peste 190 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3, în cadrul unei acțiuni preventiv-reactive, de combatere a evenimentelor rutiere și asigurare a unui climat rutier sigur.

La data de 4 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județele Cluj și Mureș, la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. 2 bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Noaptea trecută, polițiștii rutieri clujeni, sprijiniți de polițiști rutieri ai Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și ai altor inspectorate de poliție județene din țară au desfășurat o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan.

La data de 1 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, specializați în combaterea criminalității informatice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în aplicare trei mandate de percheziție, în municipiul Cluj-Napoca și în localitatea Luncani, din județul Cluj, atât la imobilele unor persoane, precum și la sediul unei societăți comerciale, unde și-ar fi desfășurat activitatea un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

La numai 22 de ani, un tânăr a decis să încheie socotelile cu viata într-un mod tragic atât pentru el, dar mai ales pentru cei pe care i-a lăsat în urmă, în suferinţă.

La data de 17 iulie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în contextul desfășurării misiunii în zona unui festival de muzică.

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 16.50, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au oprit pentru verificări, în comuna Frata, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeași comună.

Sub coordonarea Serviciului Rutier Cluj, în perioada 1-3 iulie a.c., polițiștii au acționat la nivelul întregului județ pentru depistarea conducătorilor de vehicule care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, la data de 26 mai a.c., în cursul serii, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, într-un vagon de marfă dezafectat, din apropierea Gării CFR.