Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sat, Nov

Cu cine ne mai "mândrim"

“Un bărbat, în vârstă de cca. 60 de ani, a fost găsit fără suflare în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu, care se manifestat într-una dintre camerele casei în care locui”, informa, în cursul acestei zile ISU Cluj.

În întrega lume, data de 25 noiembrie este marcată ca Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor, scopul fiind acela de a aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că acest fenomen reprezintă o gravă încălcare a drepturilor omului.

Din primele informații, o conducătoare auto de 23 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa de DN1 E60, în interiorul localității Tureni, din direcția Turda spre Cluj-Napoca, ar fi trecut peste bordura care separă cele două sensuri de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul care se deplasa din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 64 de ani, din Câmpia Turzii.

În cursul acestei dimineţi, IPJ Cluj informa că “o conducătoare auto de 21 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1 E60, în interiorul localității Feleacu, spre Turda, ar fi pierdut la un moment dat controlul volanului, părăsind partea carosabilă unde, la contactul cu un parapet de beton, s-a răsturnat”.

La data de 19 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un conducător auto de 23 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce rula cu viteză de 162km/h, în localitatea Copăceni.

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj şi ai Grupării Mobile ,,Ştefan Cicio Pop,, Cluj-Napoca, precum şi poliţişti locali, continuă acţiunile pentru impunerea respectării măsurilor instituite în contextul stării de alertă.

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 18.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au depistat un tânăr de 28 de ani, din comuna Cojocna, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe un drum local din localitatea Dosu Napului, comuna Ceanu Mare.

În urma urma activităţilor informativ-operative, la data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii de invesigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 39 de ani, din Turda, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Turda.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 12.40, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii  au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Ceanu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Ceanu Mare, fără a deţine permis de conducere.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 08.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Tureni, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu, fără a deţine permis de conducere.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați cu privire la faptul că în subsolul unui imobil aflat în construcții, de pe raza municipiului, a fost găsită o persoană decedată.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu cei ai Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au desfășurat activitățile de informare și prevenire din cadrul Campaniei naționale - "Selfie-ul nu ia like-uri, ia vieți", derulată în perioada august 2020-ianuarie 2021.

La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 03.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depisat un conducător auto de 52 de ani, din comuna Iara, în timp ce se deplasa pe DJ107M, în localitatea Surduc, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii din cadrul Inspecatoratului de Poliţie Judeţean Cluj împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi ai Grupării mobile ,,Ştefan Cicio Pop,, Cluj-Napoca, precum şi poliţişti locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca continuă acţiunile în sistem integrat pentru, impunerea respectării măsurilor instituite ca urmare a modificărilor aduse prin  HG 935/2020, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

La data de 2 noiembrie a.c., în intervalul orar 15.30-18.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Tranportului rutier, au organizat o acțiune pe DN 1 E60, în localitatea Vâlcele, pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

La data de 28 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, au depistat și reținut pentru 24 de ore doi bărbați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, camătă și proxenetism, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 12.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto de 45 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se deplasa pe strada Laminoriștilor, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Având în vedere prezența fenomenului de ceață pe raza județului Cluj, polițiștii recomandă conducătorilor auto reducerea vitezei de deplasare, folosirea luminilor de ceață din dotarea autovehiculelor, precum și evitarea acționării bruște a mecanismelor de direcție și frânare.

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un bărbat de 46 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către magistrații Judecătoriei Turda.

O minoră în vârstă de 16 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 26 octombrie a.c., însă nu s-a mai întors.

O minoră în vârstă de 13 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 22 octombrie a.c., însă nu s-a mai întors.

O minoră în vârstă de 15 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 22 octombrie a.c., însă nu s-a mai întors.

Azi noapte în jurul orei 03.00, o autospecială, un echipaj SMURD și două ambulanţe SAJ au fost alertate ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Luna, lângă Câmpia Turzii.

Polițiștii clujeni au derulat activități în cadrul acțiunii ACTION DAY FORESTRY, desfășurată la nivel national, fiind aplicate sancțiuni contravenționale de circa 47.300 de lei. Aproximativ 44 de metri cub de material lemnos confiscați.