Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Fri, Sep
 

Cu cine ne mai "mândrim"

La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto de 45 de ani, din Câmpia Turzii, care, în timp ce se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, a fost implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale.

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 10.45, poliţiştii Secţiei 4 Poliție Rurală CâmpiaTurzii au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Cheţani, judeţul Mureş, care se deplasa cu un autoturism pe DN15 E60, în interiorul localităţii Luna, fără a deţine permis de conducere.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 6 septembrie a.c., ora 17.20, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, au depistat o femeie de 18 ani, din municipiul Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DC 85, prin satul Moara de Pădure, fără a poseda permis de conducere.

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un conducător auto de 32 de ani, din Republica Moldova, în timp ce se deplasa pe strada Calea Victoriei, din  municipiului Turda, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 13.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un conducător autor de 60 de ani, din municipiul Turda, în timp ce se deplasa pe raza localității Tritenii de Jos, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 4 septembrie a.c., polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au organizat și desfășurat o acțiune pe raza întregului județ, care a avut scopul combaterii nerespectării regimului legal de viteză, asigurării unui trafic rutier sigur și fluent în vederea reducerii numărului de accidente rutiere.

O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 19.10, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Copăceni.

Astăzi, pe DN1E60, în localitatea Tureni a avut loc un accident rutier în urma căruia o femeie în vârstă de 20 de ani a fost transportată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean la spital.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 20 august polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre plecarea voluntară a unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din incinta unei unități medicale în care a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19.

La data de 19 august a.c., în intervalul orar 09.30-14.30, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat activități de verificare a respectării prevederilor legale privind activitățile de recoltare și comercializare a ciupercilor și a fructelor de pădure.

Azi, la Turda, în intersecţia Căii Victoriei cu strada Fabricii, a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii de imigrări din Cluj, în urma acţiunilor întreprinse, au depistat o tânără, din China, care nu respecta scopul șederii și desfăşura activităţi lucrative fără forme legale, pe raza Municipiului Cluj-Napoca. A fost dispusă măsura revocării dreptului de ședere, iar pe numele acesteia a fost emisă o decizie de returnare, fiind obligată să părăsească teritoriul României în cel mult 30 zile. Reprezentanții societății comerciale au fost sancţionați contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Floreşti, sat Floreşti, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa la data de 3 august, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Săptămâna a început şi cu un nou accident pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, eveniment rutier în urma căruia o femeie însărcinată a fost transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pe DJ 107 L, în afara localității Crăiești, comuna Petreștii de Jos, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui minor.

Un conducător auto care se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est din direcţia Apahida spre Vâlcele, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenţia, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, ulterior părăsit partea carosabilă.

Principalul suspect în cazul copilului dispărut şi găsit ulterior mort pe bancheta din spate a maşinii conduse de tatăl său a fost prins de poliţişti.

Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112!

La data de 26 iulie a.c, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanţi ai Autorității Navale Române, Oficiul de Căpitănie Dej au desfăşurat o acţiune pe lacurile de acumulare Beliș - Fântânele și Tarnița.

Pe 25 iulie, mama copilului anunţa, prin IPJ Cluj, dispariţia copilului dar şi faptul că tatăl copilului nu poate fi contactat.

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Aiton, în timp ce conducea un autoturism pe DC 91, în interiorul localității Pruniș, deşi nu deţinea permis de conducere.

Un minor în vârstă de 8 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu împreună cu tatăl  său și nu s-a mai întors.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Iclod, sat Iclod, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa la data de 24 iulie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.