Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Sat, Jul

Cu cine ne mai "mândrim"

Începând de azi, 9 iulie 2020, activitatea Inspectoratului de poliţie Judeţean Cluj se va derula într-o nouă locație din Cluj-Napoca, strada Calea Turzii, nr. 176B.

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 21.00, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că o persoana ar fi sub influența băuturilor alcoolice și conduce un autoturism pe strada Rapsodiei din municipiul Turda, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La ora 9.10 au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ pentru a gestiona situația de urgență.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj-Napoca, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Pe 1 iulie IPJ Cluj anunţa dispariţia Sorinei Olivia Lădar, din Cluj-Napoca, în vârstă de 34 de ani, care la data de 15 iunie a plecat de la locuinţa sa şi nu s-a mai întors.

La data de 5 iulie a.c.  în jurul orei 22.00, un conducator auto de 19 ani,  din comuna Aiton, în timp ce se deplasa pe DJ107M, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în derapaj şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din județul Cluj.

Un nou şi grav accident a avut loc în noaptea de 2 spre 3 iulie pe autostrada A3, pe direcţia de deplasare Gilau-Turda, accident în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul de Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Rutier, Poliția Municipiului Cluj-Napoca și Serviciul Criminalistic- au acţionat în scopul prevenirii și combaterii activităților ilicite din domeniul transportului naval, silvic, protecției mediului, pescuit și acvacultură.

O minoră în vârstă de 14 ani, din comuna Sănduleşti, sat Copăceni, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa la data de 1 iulie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa la data de 1 iulie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Un grav accident rutier produs pe autostrada A3, în zona municipiului Turda. Se acordă asistență medicală de urgență pentru două persoane, dintre care una este inconștientă.” informa, în primele momente după produucerea evenimentului, ISU Cluj, precizând că s-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD.

Conducătorul unui autotren, în vârstă de 30 de ani, cetățean maghiar, in timp ce se deplasa pe A3 din direcția Turda spre Gilau, nu ar fi păstrat o distanta regulamentara fata de autoturismul care circula in fata sa, condus de un bărbat de 40 de ani, cetățean turc, intrand in coliziune fata-spate cu acesta.

O femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa la data de 15 iunie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

O conducatoare auto de 40 ani, din municipiul Turda, in timp ce se deplasa pe DN1 E60, din directia Turda spre Cluj-Napoca,  în localitatea Tureni,ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, lovindu-se de un parapet. În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă.

În cursul dimineţii de azi, 1 iulie, înainte de ora 8.00, pe centura Vâlcele-Apahida a avut loc un eveniment rutier tragic în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei persoane, toate mebre ale aceleiaşi familii din Bădeni, comuna Moldoveneşti.

Azi, 30 iunie, pe DJ150, în localitatea Bolduţ, comuna Ceanu Mare a avut loc un eveniment rutier neplăcut: un copil de 9 ani care traversa drumul pe bicicletă a fost accidentat de un autoturism.

La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Politiei municipiului Turda și ai Secției 9 Poliție Rurală au desfașurat o actiune pentru menținerea unui climat optim de siguranță în rândul cetățenilor, verificarea respectării măsurilor sanitare impuse în perioada actuală, dar și cu scopul depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 02.15, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre furtul unei autoutilitare, din parcarea unui hotel, din municipiul Cluj-Napoca.

La data de 25 iunie a.c., în intervalul orar 09.00-12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii, împreună cu cei ai Secției 4 Poliție Rurală, au organizat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor legale privind prevenirea răspândirii Covid-19.

Poliţia municipiului Turda desfăşoară verificări, în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor unei fapte de furt.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 20.15, poliţiştii din cadrul Secţie 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DC 57, în localitatea Bolduţ.

În vederea prevenirii și combaterii cazurilor de încălcare a regimului armelor și munițiilor, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj aduc în atenție prevederi legale care stabilesc importante obligații pentru deținătorii de arme.

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un conducător auto de 47 de ani, din comuna Viișoara, care se deplasa cu un autoturism pe raza localității Viișoara, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.