Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Jun

Cu cine ne mai "mândrim"

În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, la data de 26 mai a.c., în cursul serii, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, într-un vagon de marfă dezafectat, din apropierea Gării CFR.

Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia.

La data de 23 mai, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgau, nerevenind la domiciliu până în prezent.

7.572 de sesizări, privind disparițiile de copii au fost rezolvate de polițiștii structurilor de investigații criminale, în perioada aprilie 2021 – aprilie 2022. De asemenea, specialiștii în prevenirea criminalității au desfășurat peste 4.000 de activități, în cadrul campaniilor de prevenire a disparițiilor de minori.

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la plecarea voluntară a unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, din locuința sa situată in Cluj-Napoca.

La data de 6 mai a.c., în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, prin apel 112, despre faptul că pe un teren împădurit, din apropierea localității Ciurila,  a găsit cadavrul unei persoane.

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 03.17, un bărbat de 31 de ani din comuna Tritenii de Jos a fost depistat de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii în timp ce conducea autovehiculul pe un drum comunal din localitatea Tritenii de Jos, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Turda, au oprit pe strada Ștefan cel Mare, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani din Baia Mare.

În perioada 29 aprilie – 1 mai a.c., peste 200 de polițiști au acționat, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în contextul sărbătoririi Zilei Internaționale a Muncii, 1 Mai.

În perioada 29 aprilie – 02 mai a.c., peste 850 de poliţişti clujeni din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigarea fraudelor, arme, explozivi și substanțe periculoase, acţiuni speciale şi investigaţii criminale sunt pregătiți pentru a interveni în sprijinul cetățenilor, în sistem integrat, împreună cu celelalte forţe de ordine, pentru menţinerea unui climat optim de siguranţă publică și prevenirea evenimentelor antisociale.

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Câmpia Turzii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 7 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmărit internațional, căutat de autoritățile cehe pentru infracțiuni de șantaj, violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal, depistat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale - Biroul Urmăriri, cu aportul polițiștilor Sectorului Poliției de Frontieră Aeroport Cluj-Napoca.

În această perioadă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, cu sprijnul reprezențanților Asociației Chinologice Române și Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Cluj derulează activități la nivelul întregului județ, în scopul asigurării siguranței comunității în spațiul public și prevenirii unor evenimente negative care pot duce la rănirea unor persoane de către exemplare de câini agresivi sau periculoși.

RUSU ANGELINA, în vârstă de 13 de ani, a plecat de la locuința sa din localitatea Dezmir, județul Cluj, în data de 6 aprilie a.c. și nu a mai revenit.

IPJ Cluj vine cu o informare în urma ştirii de ieri prin care uun tânăr de 32 de ani din Cluj-Napoca a fost dat dispărut după ce a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de 24 februarie a.c., însă nu s-a mai întors.

Tehnologia și lumea virtuală au intrat atât de natural în rutina noastră zilnică, încât în prezent nu ne mai putem imagina o zi fără a fi la ”un click distanță” de orice informație. Și bineînțeles că nu ne rezumăm doar la informație, întrucât astăzi beneficiem de luxul de a face orice fel de tranzacții în online sau de a ține legătura cu persoanele dragi de la distanță, precum și de multe alte oportunități.

La data de 22 februarie, în jurul orei 14.00, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetățean străin, s-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală.

În perioada 18 – 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda și Secției 9 Poliție Rurală Turda, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și polițiști locali au acționat în sistem integrat în municipiu și în comunele arondate acestuia.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 14.00, un bărbat de 53 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autoturism pe un drum local din comuna Tritenii de Jos, fără a deține permis de conducere.

În după-masa zilei de luni, 14 februarie, pe raza comunei Băişoara s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unnei persoane.

În perioada 11 - 13 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, împreună cu cei ai Secției 9 Poliție Rurală Turda, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a polițiștilor locali, au acționat pe raza municipiului Turda și a comunelor arondate, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală, creșterea gradului de siguranță publică și rutieră, precum și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse în vederea prevenirii efectelor pandemiei.

La data de 7 februarie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din comuna Tureni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În referire la evenimentul rutier produs la data de 1 februarie a.c., pe DJ 107P, la km 3+700 m, în afara localității Someșul Cald, soldat cu decesul a două persoane, precizăm următoarele: