Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Frântură de mobilitate urbană la Turda (cu un pic de video, să fie...)

Agora
Tools
Typography

Ca să n-avem vorbe mai încolo, mobilitate înseamnă să nu stai pe loc. Deci te mişti? Te mişti! Stai pe loc? Nu stai! Deci ai mobilitate? Ai! Şi-atunci?...

Pentru cei care nu ştiu (sau n-au mai văzut aşa ceva, adică nu au văzut cum arată mobilitatea urbană) merită să se bucure de un crâmpei de realitate cotidiană măcar cât să nu spună că nu ştiau. Cei care nu vor să ştie sunt o specie aparte (parţial tratabilă începând de la terapie până unde e necesar) şi ignoranţa e treaba lor, nu a noastră.

Pe scurt, iată, mai jos, mostră de mobilitatea urbană (în sensul că nici n-am prea stat, dar asta nu înseamnă că am şi mers).

Aşadar bucuraţi-vă de ea (de mobilitate) până mai este, că nu se ştie niciodată când se termină (la ce vremuri trăim, te poţi aştepta la orice de pe o zi pe alta):

Şi, pentru condimentare, mai poftiţia la “una scurtă”:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS