Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Premiera lunii aprilie: Toți Bărbații sunt la fel?!

Artă
Tools
Typography

Pe data de 26 și 27 aprilie de la ora 19.00 la Fabrica de Teatru va avea loc premiera spectacolului Toți bărbații sunt la fel?!, regia și scenografia Sandu Grecu, o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret. Toți bărbații sunt la fel?! O comedie despre ispite și infidelitate, despre triunghiul amoros dintre soț, amantă și soție, un spectacol cu un umor subtil care îți va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

Pe scenă vor urca actorii: Cătălin Grigoraș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Grațiela Bădescu, Cornel Miron, Călin Mihail Roajdă, Alexandru Ioan Savu.

„E o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane” a spus regizorul Sandu Grecu.

Biletele se gasesc la Agenția teatrală din Piața Republicii nr.15 sau online pe www.tnamt.ro. Vă invităm să urmăriți spectacolele programate în luna mai la Fabrica de teatru pe aplicația TNAMT disponibilă în App Store și Google Play.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS