Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Fri, Jun
122 New Articles

Relocarea statuii lui Avram Iancu din centrul istoric al municipiului Turda a trezit reacţii. Una dintre acestea a fost cea a subprefectului Răzvan Ciortea.

În această dimineață, la ora 06.05, am fost martorul unei tragedii de proporții, la Turda, fiind activat Planul Roșu de intervenție. 6 turdeni, dintre care 4 copii, cu vârste cuprinse între 4 și 10 anișori, au murit din cauza nepăsării, a sărăciei și a incapacității autorităților locale.

Sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 12.00, la Turda a avut loc inaugurarea noului sediu al Partidului Social Democrat Turda, eveniment care s-a bucurat de prezenţa mai multor invitaţi, dintre care preşedintele Consiliului Naţional al PSD (şi ministru al Apărării) - profesorul Vasile Dâncu - şi preşedintele PSD Cluj, profesorul Alexandru Cordoş.

Cele mai recente mişcări de pe scena politică - ce au dus şi la constituirea noii alianţe de guvernare în special prin intrarea PSD la guvernare după plecarea USR şi dărâmarea, în Parlament, a guvernului Câţu - îşi pun amprenta şi pe funcţiile de reprezentare a Guvernului în teritoriu (ca în cazul în care Szilard Tasnadi a ajuns prefect pentru că postul “i-a revenit” UDMR la “împărţeala” anterioară).

Preşedintele PSD Cluj, Alexandru Cordoş, a fost prezent, la începutul acestei săptămâni, la consiliul Naţional al PSD şi la întâlnirea grupurilor parlamentare ale social-democraţilor, care au avut loc pe 30 august. În cadrul întâlnirilor s-a decis depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernuului Câţu.

Consilierii locali ai PSD Turda s-au retras astăzi din ședința online a Consiliului Local Turda, după ce pe ordinea de zi s-a propus introducerea unor proiecte de hotărâre care au fost transmise cu câteva ore înaintea ședinței, neexistând timpul fizic necesar pentru studiul lor, pentru acordarea unui vot în cunoștință de cauză și după consulutarea aleșilor PSD cu cetățenii și cu specialiștii în domeniu, așa cum procedăm de fiecare dată.

Într-un interviu acordat pentru Media9, Alexandru Cordoş - candidat din partea PSD Cluj pentru un loc în Camera Deputaţilor - a vorbite despre realizările importante pe care le-a avut Partidul Social Democrat cât a fost la conducere dar şi despre reformarea partidului, despre oamenii noi pe care formaţiunea politică îi propune precum şi despre punerea pe primul plan a binelui cetăţeanului şi a dorinţelor acestuia.

Candidaţii de pe primele două locuri din partea PSD Cluj pentru Senatul României - profesor universitar Vasile Dâncu şi inginer Răzvan Ciortea - au fost împreună la Turda pentru a le transmite turdenilor că au posibilitatea unei alegeri valide pentru un viitor mai bun.

More Articles ...