Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

În semestrul I 2024 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au reușit să ducă la bun sfârșit 172 misiuni de salvare.

În aprilie 2024 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au reușit să ducă la bun sfârșit 38 misiuni de salvare.

Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, continuă campania de screening gratuit dedicat identificării precoce a Tulburării de Spectru Autist.

În martie 2024 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au reușit să ducă la bun sfârșit 49 de misiuni de salvare.

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre care vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei constând în modernizarea Camerei de Gardă în vederea transformării în Compartiment de Primiri Urgenţe de Specialitate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.

România are șansa de a fi lider regional în eliminarea hepatitelor virale, dar și de a fi un exemplu în ceea ce înseamnă măsurile de prevenție pentru a reduce impactul hepatitelor de etiologie non-virală în special cele cauzate de un stil de viată nesănătos incluzând o alimentație necorespunzătoare, lipsa exercițiilor fizice și a odihnei adecvate.

APAH Transilvania a fost invitata sa sustina o prezentare despre managementul voluntarilor in cadrul Conferintei  ”Open DOORS” din cadrul proiectului Doors – Dezvoltarea organizationala a ONG-urilor din Romania pentru Sustenabilitate, proiect derulat de Fundatia Regala Margareta a Romaniei.

More Articles ...