Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Fri, Jan
142 New Articles

Din primele informații furnizate, evenimentul rutier a fost sesizat în jurul orei 17.30, fiind vorba despre o coliziune produsă între două autoturisme, pe DN1 E60 - km 515 + 600m.

În jurul amiezii zilei de marţi, 12 octombrie, pe breteaua din zona Gilău a autostrăzii A3 a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un tânăr de 23 de ani a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru extragerea tînărului din autoturismul avariat.

În această seară, vineri, 3 septembrie, în jurul orei 19.50, în zona localității Tureni, a avut loc un eveniment rutier între 2 autoturisme. Potrivit ISU Cluj, două autospeciale, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma accidentului rutier.

Drumul a fost afectat în mare proporție fiind impracticabil, o porțiune a fost surpată la cca doi km înainte de intrarea în localitate. De asemenea, mai mulți copaci de mari dimensiuni erau căzuți peste drum. La copacii respectivi nu s-a putut ajunge cu autospeciale sau alte utilaje pentru a fi îndepărtați de pe carosabil.

More Articles ...