Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Fri, Jun
100 New Articles

În data de 7 februarie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, despre faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol.

imagini ISU Cluj

În dimineaţa acestei zile, între municipiile Turda şi Câmpia Turzii a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană - un bărbat în vârstă de 66 de ani din Turda - a rămas încarcerat. Ulterior acesta a fost transportat la spital.

❄️Această perioadă a anului este caracterizată de o serie de evenimente speciale, prin intermediul cărora intrăm în atmosfera de sărbătoare. Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a onorat cu prezența trei manifestări dedicate Nașterii Mântuitorului, Iisus Hristos.

Violența, în general, este un aspect al societății care nu ar trebui să mai fie prezent în comunitatea zilelor noastre. Cu atât mai mult, violența împotriva femeilor este un flagel infracțional și social care ar trebui să fie eliminat din societate.

More Articles ...