Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Fri, Sep
76 New Articles

Spectacolul Tinerilor Arieșeni este un eveniment dedicat tinerilor talentați din comunitatea noastră, oferindu-le o platformă unică pentru a-și exprima pasiunea și creativitatea. Acesta reprezintă o ocazie unică de a sărbători talentul, creativitatea și pasiunea tinerilor artiști din zona Arieșului.

La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj - Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Principalul obiectiv al forțelor de ordine a fost prevenirea incidentelor și verificarea condițiilor de siguranță.

Pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Tureni. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

Azi, 23 iunie, îngreunarea traficului pe strada Ştefan cel Mare din Turda punea o preiune în plus pe nervii şoferilor, şi aşa întinşi la maxim. Ambuteiajul, însă, se datora strangulării traficului din cauza poziţionarii ambulanţei şi autospecialelor de pompieri în apropierea sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi 22 Decembrie 1989.

More Articles ...