Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Mon, Aug
160 New Articles

Drumul a fost afectat în mare proporție fiind impracticabil, o porțiune a fost surpată la cca doi km înainte de intrarea în localitate. De asemenea, mai mulți copaci de mari dimensiuni erau căzuți peste drum. La copacii respectivi nu s-a putut ajunge cu autospeciale sau alte utilaje pentru a fi îndepărtați de pe carosabil.

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat în perioada 24- 28 Mai 2021, carnaval județean online adresat tuturor copiilor din județul Cluj cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. La eveniment au participat 10 copii din municipiul Turda și Cluj-Napoca.

More Articles ...