Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Fri, Jun
100 New Articles

Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a semnat contractul de execuție aferent obiectivului de investiții "Anvelopare imobil din strada Gheorghe Lazăr, nr. 16 - Liceul Teoretic Pavel Dan, Municipiul Câmpia Turzii".

În perioada 31 mai - 2 iunie 2024, FamTAstic Family Fest a transformat Turda Arena într-un loc al bucuriei și al experiențelor de neuitat. Evenimentul a reunit oameni de toate vârstele, oferindu-le momente de neprețuit, zâmbete și amintiri frumoase.

În perioada 31 mai 2024 – 2 iunie 2024, Turda Arena se pregătește să găzduiască un eveniment special, dedicat întregii familii - FamTAstic Land! Porțile arenei se deschid pentru trei zile pline de distracție și bucurie, unde întreaga comunitate este invitată să se alăture și să creeze amintiri de neuitat!

Partenerii noştri au venit cu o serie de inițiative de încurajare pentru ca oamenii să adopte practici mai prietenoase cu mediul, cum ar fi: reducerea consumului de energie, reciclarea, utilizarea transportului electric sau a bicicletei, îndemnarea la mişcare şi o alimentaţie sănătoasă.

More Articles ...