Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Thu, Jun
100 New Articles

Primarul Cristian Matei a anunţat schimbareaq completă a modului de gestionare a deşeurilor în municipiul Turda prin montarea de containere noi şi curate în în toate punctele de colectare din Turda. Şi asta după ce Consiliul Judeţean Cluj - condus de Păunel Tişe - a eşuat în repetate rânduri să rezolve problema deşeurilor, problemă pe care CJ pare să o fi tot rostogolit încontinuu.

David Ciceo, inculpat într-un dosar de luare de mită (dosar 1250/117/2017), a rămas singur la conducerea aeroportului Cluj după ce și-a contestat toate consiliile de administrație. Cei doi membri rămași nu pot să funcționeze legal.

Consiliul Județean Cluj a stabilit construirea unei piste noi de 3.500 m, din care 2.190 - Etapa 1  s-a construit deja, cu o capacitate portantă stabilită în proiect de 114 PCN - capacitatea necesară pentru a ateriza avioane mari pentru zboruri transcontinentale. Pentru asta s-a și plătit suma uriașă de cca. 50 milioane de euro!

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional  Regional 2014-2020, Agenția de Dezvoltare  Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional  Regional 2014-2020 și Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Turda în calitate de Beneficiar au semnat Contractul de finanțare nerambursabilă nr.4277/30.05.2019, COD SMIS:123618, pentru proiectul „Revitalizarea spațiului pietonal din centrul istoric al Municipiului Turda, construire autobază și amenajare park and ride”.

More Articles ...