Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Nov
135 New Articles

Vineri, 24. 11.2023, ora 10:00 în sala mare a Primăriei Municipiului Turda va avea loc o dezbatere publică cu tema "Informarea riveranilor privind implementarea proiectului „Fazarea proiectului Reabilitarea sitului poluat istoric - Depozit Deseuri Periculoase - UCT-Posta Rât (Municipiul Turda)".

Prin Dispoziţia 1491/22.11.2023 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru joi, 23 noiembrie 2023, la ora 13.00.

Vă aducem la cunoștință că în perioada 5-20 decembrie, în intervalul orar 08:00 - 13:00, veți putea depune documentele necesare pentru a solicita ajutorul destinat încălzirii locuinței cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri și suplimentul de energie, conform prevederilor Legii nr. 226/16.09.2021, care vizează măsurile de protecție socială pentru consumatorii vulnerabili de energie.

MUNICIPIUL TURDA cu sediul în Turda, str.P-ța 1 Decembrie 1918  nr. 28, jud.Cluj, pentru proiectul “Complex de agrement AQUAPARK municipiul Turda” propus a fi amplasat în municipiului Turda, CF nr.65464, județul Cluj, anunță publicul interesat asupra luării  deciziei etapei de încadrare de către AMP Cluj, fără evaluarea impactului asupra mediului și fără evaluarea impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în Turda, județul Cluj.

Consiliul Județean Cluj a postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) anunțul de participare privind achiziția serviciilor de proiectare și execuție a instalației de tratare prin dezintegrare moleculară pentru valorificarea energetică a deșeurilor municipale din județul Cluj.

Pentru a vă asigura că beneficiati și în anul 2024 de drepturile de parcare reședință sau garaj, vă rugăm să vă reînnoiți contractele de chirie până la data de 31.03.2024, la punctul de lucru al SC Domeniul Public SA, situat pe strada Axente Sever, nr. 27.

More Articles ...