Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
93 New Articles

În contextul apropierii finalizării proiectului cu finanțare europeană „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Cluj”, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Eco-Metropolitan Cluj, structură asociativă constituită în scopul organizării şi gestionării în comun a serviciului de salubrizare a localităților din județ, a organizat marți, 16 iulie a.c., la sediul Consiliului Județean, ședința Adunării Generale a Asociației.

La data de 27 iunie 2019 a intrat in vigoare Legea nr.116/2019 pentru abrogarea art. II din Legea nr.231/2018 pentru modificarea si completarea Legii fondului funciar nr.18/1991, articol care stabilea un termen de 120 zile in care persoanele fizice si juridice care indeplineau conditiile prevazute de articolele 23, 24 si 27 din Legea nr.18/1991, astfel cum a fost modificaté prin Legea nr.231/2018, puteau formula cereri in vederea constituirii si/sau reconstituirii dreptului de proprietate.

Consiliul Județean Cluj a găzduit miercuri, 3 iulie 2019, o ședință tehnică de lucru în cadrul proiectului ,Județul Cluj - Smart Territory". Finanțat din fonduri europene, proiectul urmărește introducerea unor sisteme informatice dedicate atât îmbunătățirii procesului de fundamentare cât și  facilitării accesului cetățenilor la servicii administrative online.

Întrucât lucrările care urmează a fi executate, sub coordonarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la podul care traversează râul Arieș, situat în Municipiul Turda, strada 22 Decembrie, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a analizat impactul asupra traficului din municipiul nostru.

Consiliul Județean Cluj a demarat procedura de contractare a serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice şi a asistenţei tehnice aferente realizării unei facilități de tip „park&ride” la intrarea în municipiul Cluj-Napoca, în proximitatea Aeroportului Internațional ,,Avram Iancu”.

More Articles ...