Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Se poate conduce si fara permis

Aiţilop
Tools
Typography

Da, e adevărat că se poate conduce un autovehicul şi fără a poseda permis de conducere. Problema e atunci când te prinde Poliţia că eşti la volanul unui autovehicul fără să posezi permis de conducere. Şi unul dintre cei care ar putea povesti cel mai bine ar fi Andrei.

Mai precis e vorba de Andrei B. care, la cei 28 de ani ai săi, s-o fi gândit că e o provocare să conduci un autoturism pe, de exemplu, strada Ana Ipătescu din Turda fără a poseda permis de conducere, zonă unde a şi fost prins de către lucrători ai Biroului Poliţiei Rutiere Turda pe data de 5 martie.
Morala? Andrei B. este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, faptă ce e prevăzută şi pedepsită de art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002 republicată.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS