Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct
101 New Articles

Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” Turda a fost vizitată de un număr mare de părinți atât pentru a afla condițiile de înscriere în clasa a 5-a Engleză-intensiv, cât și pentru a se informa despre înscrierea în Clasa Pregătitoare , 2023-2024.

Spre sfârşitul săptămânii, la Şcoala Gimnazială “Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda a avut loc o activitate a elevilor din clasele pregătitoare A şi B, dedicată mămicilor.

Școala e o mare familia. Cam asta ne spune prof. Cătălin Andreica, directorul adjunct al Școlii Gimnaziale „Horea, Cloșca și Crișan“ Turda, când vorbește despre această instituție de învățământ:

More Articles ...

Page 1 of 5