Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Mon, Mar
283 New Articles

Ce ne-au mai spus unii-alţii

Colonelul Florin Oancea, comandantul Institutului Cantacuzino, a oferit - pentru redacţia Pro Patria - un interviu lt.col. Mădălina Ilinca.

În cursul acestei seri - 22 noiembrie 2019 - Biroul Politic Local interimar al PSD Turda a decis, în şedinţă, excluderea din calitatea de membru al filialei turdene a Partidului Social Democrat a primarului turdean Cristian Matei.

Noua premieră de la Turda, văzută “prin lentila unui regizor”. Un interviu cu Mirela Dodd, regizorul producţiei “Neînţelegerea”.

Actorul Teatrului Aureliu Manea Turda, Vali V. Popescu, va alearga pe 8 martie pentru teatru, dar și pentru doamne și domnișoare. Plecarea va fi, simbolic, din fața Teatrului Național Cluj-Napoca la ora 8.00, iar oprirea la Teatrul Aureliu Manea Turda.

Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu” din Turda este o altă instituţie de învăţământ care, la finele săptămânii, şi-a deschis porţile pentru micuţii care urmează să îi treacă pragul de anul şcolar viitor în calitate de noi şcolari.

Vineri, 2 martie, la Şcoala Gimnazială “Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda a avut loc evenimentul Ziua Porţilor Deschise, eveniment dedicat copiilor care, începând cu anul şcolar 2018-2019, vor face pasul dinspre grădiniţă spre grupa pregătitoare.

Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 19.00 se va rejuca piesa “Tragedian la Jubileu” cu cea de-a doua distribuție propusă de regizorul Muriel Manea. Spectacolul se va juca din nou cu casa închisă.

Sâmbătă 28 octombrie, ora 19.00, Teatrul Aureliu Manea Turda, a prezentat spectacolul “Tragedian la Jubileu”. Am stat de vorbă cu doi dintre actorii teatrului care fac parte din distribuția piesei, Maria Salcă si Miky Paicu.

Asociaţia de Reprezentare Civilă (ARC) din Turda derulează un proiect care se adresează în principal copiilor cu probleme - fie probleme medicale, fie probleme privind situaţia materială - un proiect derulat sub forma unei şcoli de vară la Lunca Largă - Ocolişel.

După spectacolul pe care l-a susţinut în seara zilei de joi, 25 mai, pe scena sălii Teatrului “Aureliu Manea” din Turda, turdeanul Paul Surugiu (Fuego) ne-a acordat un interviu odată ce sesiunea de autografe ce a urmat spectacolul, s-a finalizat.

Iată că revenim cu a doua parte a interviului realizat cu Mircea Irimie, , fost viceprimar, fost deputat, fost candidat la Primăria Turda, fost secretar de stat şi, deja, fost membru al ALDE.