Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Fri, Sep
76 New Articles

Dincolo de graba zilnică

Grid List

La Fabrica de Teatru din Turda a început de curând un atelier de lucru cu echipa de actori a TNAMT, workshop condus de un renumit regizor italian. Michele Modesto Casarin este regizor, actor, profesor și expert în teatru de mască la nivel internațional și coordonator la una dintre primele 10 academii din Italia, Accademia Teatrale Carlo Goldoni.

Primăria Municipiului Turda, Consiliul Local şi Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează în perioada 14-30 Septembrie 2023 o expoziție de artă populară maghiară din colecția turdencei Gizellei Jakab. Expoziție este organizată la Galeria de Artă “Valer Suciu” Turda situate pe strada Libertăţii nr 2, iar vernisajul va avea loc Joi, 14 Septembrie, de la ora 17. Invitat special este Attila Fodor de la Muzeul de istorie Turda şi moderator, Dana Deac, de la Biblioteca Municipală “Teodor Murăşanu” Turda. Intrarea este liberă.

Stagiunea 2022-2023 a fost marcată de mutarea temporară a locației de desfășurare a spectacolelor, la Fabrica de Teatru și la Tour D’art, de mutarea temporară a spațiilor administrative, a atelierelor de construcție decor, a depozitelor de costume, recuzită și decor ale Teatrului Național din Turda.

Între 29 iunie și 03 iulie Turda a fost animată de spectacolele de teatru din țară și străinătate în cadrul Festivalului Internațional de Teatru.

Foto: Dan Cristian Popovici

Cultură

Celebrul spectacol Îndrăgostiții din Ancona 2, regizat de Andrei Mihalache din data de 30 iunie s-a jucat cu casa închisă. SOLD-OUT este și comedia Floare de Cactus programată în data de 3 iulie a Teatrului Municipal Baia Mare.

Îi vom vedea evoluând la Câmpia Turzii SUMMER FEST!

#Musicandfun

Numele trupei este pe buzele tuturor, iar chipurile lor pictate aprind emoții și fascinează prin culoare.

#FollowUs on Insta: https://instagram.com/primariacampiaturzii

Bvcovia  la Câmpia Turzii SummerFest

Parcul Municipal "Berc"

✅Probabil că mulți dintre dumneavoastră ați putut observa că Parcul Municipal Berc a fost dotat cu noi facilități.

Începând de miercuri, 1 februarie 2023, elevii claselor a VIII-a vor susține probele scrise în cadrul simulării județene a examenului de Evaluarea Națională, organizată la nivelul județului Cluj. Din totalul celor 5.801 elevi de clasa a VIII-a, 4.305 sunt elevi din mediul urban, iar 1.496 sunt elevi care învață în unități de învățământ preuniversitar din mediul rural. În municipiul Cluj-Napoca probele scrise în cadrul simulării județene a examenului de Evaluarea Națională vor fi susținute de 3.052 elevi.

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, de la ora 17:00, vă invităm să vă bucurați de un patinoar modern, construit pe fonduri europene, pe terenul polisportiv din cadrul Complexului Sportiv „AlfaGen Park” din Câmpia Turzii, situat în Parcul Municipal - Berc.

Începând cu Luni 11 septembrie ne reluăm activitatea la toate Clasele de Dans pentru copii și Zumba. Cursul de Dans pentru Adulți va începe abia după 1 octombrie.

Stadiul fizic al lucrărilor este de 99%. A început turnarea șapei autonivelantă în încăperile adiacente iar la exterior continuă lucrările de sistematizare verticală, spații verzi și accese.

Stadionul Cluj Arena, obiectiv de infrastructură sportivă edificat și administrat de Consiliul Județean Cluj, a fost premiat de UEFA pentru reușita organizării Campionatului European de Fotbal pentru Tineret, ediția 2023, dar și pentru investițiile realizate de forul administrativ județean în acest important obiectiv sportiv.

În anul 2022, au fost organizate mai multe activități de voluntariat, pentru întreținerea și reamenajarea potecilor tematice și a traseelor turistice din ariile protejate de pe Valea Arieșului.

Valea Arieşului este cea mai potrivită destinaţie pentru cei care doresc să cunoască şi să exploreze la pas, destinaţii aflate în afara cărărilor bătătorite, cu natură sălbatică şi cultură autentică.

După un sezon de pescuit și relaxare, Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” își închide porțile pentru activitatea de pescuit sportiv.