Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Jun
103 New Articles

Dincolo de graba zilnică

Grid List

#puterea unui zâmbet sau # the power of a smile este tema propusă în acest an de Festivalul Internațional de Teatru Turda 2022. Primele zile ale festivalului aduc spectacolele momentului în Romania. Organizatorii ne îndeamnă să nu ratăm Tartuffe – regia Vlad Trifaș,  spectacol al Teatrului Regina Maria Oradea, Flori de mină – regia Adina Lazăr, spectacol al Teatrului Municipal Baia Mare sau Exploratorul – regia Ada Milea, spectacol al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu Târgu Jiu.

În perioada 19-29 mai, are loc cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova. Festivalul este organizat de Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova și Fundația Shakespeare.

În 14 mai ora 19.00, TNAMT joacă spectacolul O noapte furtunoasă, de I.L. Caragiale, regia Andrei Mihalache, scenografia Eliza Labancz la Festivalul Internațional de Teatru „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

În cadrul proiectului Arhiva artistică TNAMT Digital, co-finanțat de AFCN, Teatrul Național Aureliu Manea Turda deschide accesul publicului la arhiva istorică a teatrului prin lansarea platformei online www.tnamtdigital.ro.

Asociația Exploratorilor Pușcații, susținută de Consiliul Județean Cluj și Primăria comunei Mihai Viteazu, organizează în perioada 25-26 iunie a.c., în Cheile Turzii, proiectul cultural NoMAD Library, un concept de Bibliotecă Mobilă.

Mai puțin de două săptămâni ne despart de primul gong al ediției din acest an a Festivalului Internațional de Teatru Turda. Programul FITT 2022 anunță spectacole și nume mari ale scenei românești. Maia Morgenstern și Marius Bodochi vor fi prezenți pe scena TNAMT în data de 20 iunie, ora 20, cu spectacolul “ELIXIR”.

“Am avut probleme cu vocea! Mi s-a întâmplat să nu mai pot vorbi deloc a doua zi” a declarat, în exclusivitate, artistul turdean Paul Surugiu (Fuego) pentru okmagazine.ro.

„Fără tine" este cadoul muzical pe care JO l-a pregătit chiar în prag de Dragobete. Artista subliniază prin versurile celui mai nou single al său obstacolele inevitabile ce pot apărea în calea noastră atunci când iubim. Cu muzica și versurile scrise de către Alina Manolache alături de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, „Fără tine" este însoțit de un videoclip fresh regizat de SAN, ce surprinde realitatea într-un cuplu.

Simona Ruscu lansează cel mai nou single, "Perechea potrivită", ce poate fi considerat cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru cei care și-au găsit jumătatea.

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, de la ora 17:00, vă invităm să vă bucurați de un patinoar modern, construit pe fonduri europene, pe terenul polisportiv din cadrul Complexului Sportiv „AlfaGen Park” din Câmpia Turzii, situat în Parcul Municipal - Berc.

Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziția serviciilor de expertiză tehnică a corpurilor de clădire care aparțin Taberei Școlare de la Leghia, în vederea reabilitării și valorificării acestora.

Începând cu 05 decembrie, ora 17:00 deschidem patinoarul din Parcul Central. Așa cum v-am obișnuit, în fiecare an pregătim o surpriză la deschiderea patinoarului.

Sâmbătă 28 mai a avut loc la Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca, Concursul Național Transilvania Dance Open, care a avut în program 12 discipline de concurs.

Ambiția, determinarea, munca, perseverența și spiritul de echipa au condus spre reușită lor la această competiție, desfășurată la Craiova, în perioada 26-29 mai.

Începutul lunii mai ne-a adus și surprize plăcute, dar și una neplăcută. Timp de două săptămâni ne-am antrenat în condiții improprii, dar ne-am bucurat că am avut totuși unde să o facem. Mulțumim d-nei CLAUDIA BABA, de la CSA Banqueting, care ne-a pus sala la dispoziție și ne-a oferit tot sprijinul de care am avut nevoie.

Valea Arieşului este cea mai potrivită destinaţie pentru cei care doresc să cunoască şi să exploreze la pas, destinaţii aflate în afara cărărilor bătătorite, cu natură sălbatică şi cultură autentică.

După un sezon de pescuit și relaxare, Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” își închide porțile pentru activitatea de pescuit sportiv.

Agora Media vă propune o experienţă inedită cel puţin pentru galeria de artă turdeană: un tur virtual al galeriei în cadrul căruia vă puteţi bucura de expoziţia de fotografie care încă se regăseşte pe simezele galeriei. (Iar când expoziţia nu va mai exista, va rămâne acest tur virtual pentru posteritate).