Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Fri, Jan
141 New Articles

Dincolo de graba zilnică

Grid List

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda și Liceul Teoretic ”Josika Miklos” Turda organizează în perioada 21-31 Ianuarie 2022 o expoziție de artă populară maghiară din Țara Călatei din colecția Gizellei Jakab, expoziție organizată în vitrina sediului central al instituției.

Teatrul Național Aureliu Manea Turda vă invită pe 27 și 29 ianuarie la avanpremiera, respectiv premiera spectacolului ,,Inspectorul broaștelor” în regia lui Muriel Manea -Jakab!

Marele premiu

Artă

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda a organizat în perioada 6-20 Decembrie 2021 ediția a XXIX-a a Concursului județean de pictură „PERSONAJE ÎNDRĂGITE DIN CĂRȚI”. La concurs au participat 59 de elevi de la școlile gimnaziale ”Ioan Opriș”, ”Teodor Murășanu”, ”Avram Iancu”, ”Andrei Șaguna”, CNMV, Școala Profesională Poiana, Clubul Copiilor Turda și Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Cluj-Napoca. În urma jurizării lucrărilor, câștigătorii sunt următorii:

După un an 2020 în care pandemia de COVID-19 a afectat semnificativ viața socială, 2021 a venit cu o relansare a evenimentelor și acțiunilor culturale, adaptate specificului și provocărilor acestei perioade.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează o serie de activități dedicate Zilei Culturii Naționale, împlinirii a 172 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu și 71 de ani de la înființarea bibliotecii publice turdene.

Așa cum v-am obișnuit, la început de an anunțăm utilizatorii Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda care s-au evidențiat în anul 2021 prin împrumutarea celor mai multe documente de bibliotecă, returnarea lor la timp și respectarea regulamentului.

La doar câteva zile înainte de Crăciun, Alexandra Ungureanu cântă despre cea mai emoționantă sărbătoare a anului ce marchează Nașterea Domnului: Crăciunul.

La început de iarnă, Feli pregătește sufletul oamenilor pentru cea mai frumoasă și generoasă perioadă din an și lansează „Moș Crăciun ești și tu", povestea muzicală a lui Moș Crăciun care se ascunde de fapt în sufletul fiecărui om.

Cel mai recent cântec al artistului turdean Paul surugiu - Fuego - a fpst prezentat ca un moment special în cadrul emisiunii “Drag de România mea” de la TVR 2.

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, de la ora 17:00, vă invităm să vă bucurați de un patinoar modern, construit pe fonduri europene, pe terenul polisportiv din cadrul Complexului Sportiv „AlfaGen Park” din Câmpia Turzii, situat în Parcul Municipal - Berc.

Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziția serviciilor de expertiză tehnică a corpurilor de clădire care aparțin Taberei Școlare de la Leghia, în vederea reabilitării și valorificării acestora.

Începând cu 05 decembrie, ora 17:00 deschidem patinoarul din Parcul Central. Așa cum v-am obișnuit, în fiecare an pregătim o surpriză la deschiderea patinoarului.

În săptămâna 13- 17 decembrie sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda au pregătit o surpriză pentru părinți, care datorită pandemiei nu s-au putut bucura de prestația acestora la concursuri sau spectacole.

Sighișoara a fost gazda competiției “Cupa României WUKF” și a aliniat la startul ei 485 de sportivi din întreaga țară.

Datorită vremurilor nu prea avem concursuri și spectacole, dar pregătirea sportivilor continuă sub diferite forme.

După un sezon de pescuit și relaxare, Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” își închide porțile pentru activitatea de pescuit sportiv.

Agora Media vă propune o experienţă inedită cel puţin pentru galeria de artă turdeană: un tur virtual al galeriei în cadrul căruia vă puteţi bucura de expoziţia de fotografie care încă se regăseşte pe simezele galeriei. (Iar când expoziţia nu va mai exista, va rămâne acest tur virtual pentru posteritate).

Tocmai eram în proces de a face subtitrarea pentru un film despre care o să aflaţi în zilele următoare informaţii în plus.