Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

DESCOPERĂ VALEA ARIESULUI CU JUNIORRANGER.RO

Hobby
Tools
Typography

Valea Arieşului este cea mai potrivită destinaţie pentru cei care doresc să cunoască şi să exploreze la pas, destinaţii aflate în afara cărărilor bătătorite, cu natură sălbatică şi cultură autentică.

În rezervațiile naturale de pe Valea Arieșului, și-au găsit adăpost peste 1000 de specii de plante și animale. Sunt multe poveşti de spus şi multe comori ascunse în aceste locuri, care aşteaptă să fie descoperite …

JuniorRanger.RO este o platformă online, dedicată promovării activităților educative pentru cunoașterea naturii, precum și a inițiativelor pentru protecția și conservarea biodiversității.

Prin intermediul activităților planificate în acest an, urmărim să punem în valoare importanța rezervațiilor naturale de pe Valea Arieșului și să oferim un suport comunităților locale, pentru dezvoltare ecoturistică responsabilă.

În perioada MAI – OCTOMBRIE 2022, vom organiza activități educative pentru copii și tineri, precum și activități de voluntariat pentru refacerea și întreținerea potecilor tematice din zonă.

De asemenea, vom realiza materiale educative noi și vom continua derularea campaniei de informare și prospectare turistică „Valea Arieșului – activități pentru copii și familii”.

În ultimii ani a crescut interesul pentru activități în natură, inclusiv pe potecile tematice de pe Valea Arieșului, iar din partea vizitatorilor (părinți, educatori, turiști, etc) am avut numeroase solicitări pentru materiale educative și informații pentru organizarea de activități educative cât mai interesante. Activitățile educative pentru cunoașterea naturii, oferă vizitatorilor experiențe inedite legate de natură, pun în valoare rezervațiile naturale din zonă și oferă un suport comunităților locale, pentru dezvoltare turistică responsabilă.” (Alin ROȘCA, coordonator proiect)

Activitățile sunt desfășurate în cadrul proiectului JuniorRanger.RO, finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, în cadrul componentei Arii protejate a programului Spații Verzi. Informațiile prezentate exprimă exclusiv opinia autorilor, iar Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România nu pot fi făcuţi în nici un fel răspunzători.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS