Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
109 New Articles

Theodor Romilă expune mâine la Galaţi. Pregătirile pentru vernisaj sunt în toi

Artă
Tools
Typography

Aşa cum precizam într-un material anterior, artistul turdean Theodor Romilă expune la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi, eveniment gândit încă de dinainte de expoziţia de la Turda.

Mâine - miercuri, 13 martie 2024 - începând cu ora 18.00 are loc vernisajul expoziţiei “Explorări”.

Expoziţia conţine exclusiv lucrări de grafică (cărbune) fiind compusă din 24 de titluri (25 de piese), cea mai mare lucrare fiind “Renaissance” (150 cm lăţime / 275 cm înălţime).

Surpriza de la Galaţi este lucrarea “Lux in tenebris lucet” care este compusă din două piese, lucrare care este nouă şi nu a mai fost expusă până acum (detalii în acest sens vom prezenta după revenirea tânărului artist turdean de la Galaţi).

Cronologic, vernisajul şi expoziţia de la Galaţi vin după ce Theodor Romilă a aflat cu bucurie că a obţinut Menţiune de onoare pentru tânăr talent (Mención de Honor Talento Joven - Young Talent Honourable Mention) cu pictura în ulei “Marius” (35x50 cm), pictură care îl înfăţişează pe tatăl tânărului artist, fotograful Marius Romilă.

Iubitorii de artă se vor putea bucura de expoziţia tânărului artist turdean timp de aproximativ o lună de zile, începând cu 13 martie şi până în 14 aprilie.

Îi ţinem pumnii lui Theo, deşi, undeva, avem convingerea că nu o să ne dezamăgească şi că lucrările şi talentul său vor impresiona privitorii aşa cum o fac de fiecare dată şi oriunde sunt expuse.

Succes pe mâine, Theodor Romilă!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS