Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

V-aţi întrebat cum se vede centrul Turzii “mai de sus”? Agora Media vă invită să vă bucuraţi de o imagine mai inedită: centrul municipiului Turda - zona Piaţa Republicii - fotografiat în 360 de grade de la înalţime pentru a avea o perspectivă inclusiv asupra procesului şi stadiului de modernizare a zonei.

Valea Arieşului este cea mai potrivită destinaţie pentru cei care doresc să cunoască şi să exploreze la pas, destinaţii aflate în afara cărărilor bătătorite, cu natură sălbatică şi cultură autentică.

More Articles ...

Page 1 of 5