Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Fri, Sep
223 New Articles
 

Acest proiect a avut ca scop combaterea pseudoștiinței și oferirea oportunității tinerilor de a se dezvolta la potențial maxim. Timp de opt luni, au fost realizate lucrări de cercetare ce conțin material științific aprobat de către echipa de organizare pentru a se asigura că scopul proiectului este respectat.

Castelul Bánffy din Bonțida și în vara aceasta a devenit șantier-școală oferind un cadru inedit învățării și promovării meseriilor tradiționale de construcție. Fundația Transilvania Trust, luând în considerare toate măsurile speciale privind sănătatea și securitatea participanților în situația COVID-19, a organizat două tabere de restaurare pentru studenți arhitecți, ingineri constructori, angajați din industria construcțiilor, precum și altora interesați.

More Articles ...