Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

În contextul temperaturilor extreme anunțate pentru această perioadă, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a decis luarea unor măsuri pentru reducerea disconfortului termic al candidaților și asigurarea asistenței medicale pe parcursul desfășurării probei scrise, din data de 17 iulie 2024.

Miercuri, 17 iulie 2024, se va desfășura proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor/ catedrelor didactice vacante/rezervate din unitățile de învățământ preuniversitar sesiunea 2024. În județul Cluj, proba scrisă se organizează pentru 64 de discipline, în 6 centre de concurs, după cum urmează:

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au publicat astăzi, 9 iulie 2024, rezultatele finale înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, după soluționarea contestațiilor, pentru sesiunea iunie 2024. 

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au publicat astăzi, 8 iulie 2024, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, rezultatele obținute de către absolvenții studiilor liceale care au susținut probele scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat, în sesiunea iunie-iulie 2024.

More Articles ...