Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Jun
124 New Articles

Proiectul "Voce prin Artă Digitală" a ajuns la final, marcând o etapă importantă în dezvoltarea comunității noastre. Pe parcursul a 12 luni de eforturi susținute și angajament, acest proiect a reușit să ofere tinerilor noștri din Turda, Câmpia Turzii și împrejurimi o nouă perspectivă asupra implicării în comunitate și a transformării digitale.

În contextul parteneriatului încheiat între Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Institutul de Istorie George Barițiu al Academiei Române, marți, 30 mai 2023, va avea loc Maratonul Istoriei, manifestare educațională care va aduce împreună cercetători științifici, elevi, studenți și seniori din județul Cluj.

More Articles ...