Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, Feb
134 New Articles

Simularea județeană a examenului național de Bacalaureat, la nivelul județului Cluj, începe marți, 7 februarie 2023, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Miercuri, 8 februarie 2023, va avea loc proba obligatorie a profilului, urmată de proba la alegere a profilului și a specializării care se se va desfășura joi, 9 februarie 2023. Vineri, 10 februarie 2023, elevii claselor a XII-a, care studiază în limba minorităților naționale vor susține proba scrisă la Limba și literatura maternă.

Proiectul planului de școlarizare pentru anul școlar 2023-2024 a fost elaborat în conformitate cu „Metodologia privind fundamentarea cifrei de școlarizare pentru învățământul preuniversitar de stat pentru anul școlar 2023-2024”, aprobată prin O.M.E. 6217/9.11.2022, în urma analizării propunerilor venite din partea unităților de învățământ preuniversitar din județ, a  solicitărilor agenților economici pentru clasele de învățământ tehnologic, profesional și dual, a promovabilității la examenul de bacalaureat și a datelor rezultate din chestionarea opțiunilor elevilor din clasele a VIII-a, privind continuarea studiilor în învățământul liceal sau profesional.

În perioada 10-16 ianuarie, Biblioteca Teodor Murasanu Turda a desfășurat proiectul național “Săptămâna Mihai Eminescu” prin care mediul online a fost invadat de poezii minunat recitate de mici și mari iubitori ai operei lui Mihai Eminescu. Totodată, astăzi, bibliotecarele noastre l-au omagiat pe marele poet alături de copilașii de la Grădinița Prichindelul Isteț, urmând să li se alăture și alte instituții de învățământ din municipiu.

More Articles ...