Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Mon, Oct
149 New Articles

Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar TNAMT a pregătit pentru această lună o listă lungă de spectacole, comedii, drame, recitaluri de poezie, spectacole pentru copii, dar și un spectacol în premieră. De asemenea, în perioada 14-24.10, sărbătorim 73 de ani de la înființarea Teatrului din Turda, eveniment care va fi marcat la fel ca în fiecare an, printr-o serie de reprezentații speciale.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează în perioada 1-29 Octombrie 2021 expoziția personală de acuarelă semnată Cornel Vana, pictor de excepţie şi artist de marcă al Turzii, a cărui creaţie este recunoscută în plan naţional şi internaţional. Expoziția se intitulează ”România pusă în ramă” și poate fi vizitată zilnic, de Luni până Vineri, între orele 7.30 și 17.45 (Sâmbăta și Duminica instituția fiind închisă). Intrarea este gratuită.

Școala de fotografie este un proiect organizat de Potaissa Art, cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow care a oferit șansa a 20 de tineri liceeni din zona Arieș să-și dezvolte abilități în domeniul fotografiei folosindu-se de acces gratuit la un studio mobil de fotografie ce beneficiază  de lumini profesionale și cameră foto. Pe lângă dezvoltarea profesională, proiectul a oferit șansa de exprimare personală într-o formă artistică a tinerilor beneficiari în proiect.

După Festivalul Internațional de Teatru Turda, care s-a desfășurat și în acest an cu succes și după vara care a trecut, revenim la programul obișnuit de spectacole și intrăm într-o nouă stagiune. Plini de entuziasm, odihniți și gata de noi proiecte, actorii TNAMT vă așteaptă în fiecare săptămână la spectacolele pe care le-au pregatit.

More Articles ...