Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, May
96 New Articles

În luna mai turdenii vor avea parte, pe lângă comediile savuroase din repertoriu și de o nouă premieră. Programul din această lună debutează cu Toți bărbații sunt la fel?! - o comedie bulevardieră ce are la bază un text franțuzesc adaptat de regizorul Sandu Grecu.

Sandu Grecu

La Turda regizorul Sandu Grecu a participat în 2023 la Festivalul Internațional de Teatru Turda alături de trupa Teatrului Satiricus din Republica Moldova, cu spectacolul Revizorul. În 2024 a revenit la TNAMT pentru a monta  Toți bărbații sunt la fel?! o adaptare după „Joyeuses Pâques” scrisă de francezul Jean Poiret, un spectacol care va îmbogății repertoriul TNAMT cu încă o comedie.

Pe data de 26 și 27 aprilie de la ora 19.00 la Fabrica de Teatru va avea loc premiera spectacolului Toți bărbații sunt la fel?!, regia și scenografia Sandu Grecu, o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret. Toți bărbații sunt la fel?! O comedie despre ispite și infidelitate, despre triunghiul amoros dintre soț, amantă și soție, un spectacol cu un umor subtil care îți va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

Teatrul Național Aureliu Manea anunță un aprilie cu spectacole pentru toate gusturile artistice la Turda. Luna începe cu tragicomedia Don Juan moare ca toți ceilalți, un text de Teodor Mazilu transpus în scenă de regizoarea Luana Hagiu, spectacol care s-a jucat recent la București la Teatrul Dramaturgilor Români.

More Articles ...