Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Jun
124 New Articles

În luna mai, Trix Show aterizează pe tărâmuri franceze, în orașul Angoulême, nu departe de Bordeaux. Angoulême, capitala regiunii Charente, este renumit pentru picturile sale murale cu personaje din benzi desenate, picture futuriste și portrete abstracte dar si pentru evenimentele și festivalurile pe care le găzduiește. Între Municipiul Turda și orașul francez Angoulême există un  acord de înfrățire, acestea fiind orașe înfrățite încă din 1994.

În luna mai Teatrul National Aureliu Manea Turda își așteaptă publicul la sala Tour d Art aflată în Piața Republicii nr. 14.

Don Juan moare ca toți ceilalți de Teodor Mazilu în regia Luana Hagiu, cel mai nou spectacol al Teatrului Național Aureliu Manea Turda va avea avanpremiera în 28 și 29 aprilie de la ora 19.00 la Fabrica de Teatru.

More Articles ...