Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

Şi ei sunt ai noştri

Ca să n-o lungim, Mişcarea Populară (care e fostul PMP dar acum e doar MP, adică în zona susceptibilităţii tandemului lup-păr) este - oare de ce? - asociată cu nimeni altcineva decât cu Traian Băsescu şi cu Elena Udrea.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, a fost prezent alături de alţi demnitari la manifestările organizate cu ocazia Zilelor Comunei Mihai Viteazu.

Ca să fie cât se poate de clar de la început, Ioana Mocean este şef Serviciul Baza de Date, Dispecerat şi Evidenţa Persoanelor în cadrul Poliţia Locală Turda, asta dacă e să luăm de bun ce se prezintă pe site-ul instituţiei.

Evenimentul prin care se marca lansarea unui nou volum de versuri satirice semnate Emil Mureşan s-a lăsat şi cu momente comice care au fost asigurate, involuntar, de unul dintre vorbitori.

Acuma noi nu ştim cât de pasionată e Daniela Florea de mijloacele de transport, dar ce putem spune este că de acronime (ori abrevieri?) nu prea e pasionată. Ba chiar le şi dă de gard pe ici, pe colo...

Şi îl săgeată nu orice săgeată, ci una albastră, pe fond galben, într-un chenar tot albastru închis şi cu direcţie dreapta-sus. În cazul în care vă roade curiozitatea şi chiar vă încearcă necestitatea de a afla detalii, nimeni nu vă opreşte să citiţi în continuare.

Deputatul PSD Horia Nasra (flancat de deputatul PSD Cornel Itu şi de primarul PSD al comunei Viişoara, Ioan Roman) calculând cu sinceritate şansele în anul electoral 2019.

Dorin Lojigan (primar PNL la Câmpia Turzii) asigurându-l pe Tudor Ştefănie (fost primar PDL -> PNL la Turda) că PNL-ul e cel care merge, oricum, mai departe...

Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj, atrăgându-i atenţia deputatului PSD Cornel Itu că în campania electorală rişti să rămâi şi cu pantalonii rupţi în tur. În turul întâi, că oricum numai un singur tur e la locale.

Consilierul UDMR, Adamosy Clara, liniştindu-l pe singurul penelist veritabil între cei şapte penelişti de rit PD-L din Consiliul Local Turda, Cristian Felezeu, cum că voturile sunt în regulă dar şi că postul de primar nu-i al aceluia căruia i se promite, ci al aceluia căruia i-l hotărăşte partidul.

Lucian Nemeş (dreapta) - ales viceprimar PP-DD cu largul concurs al USL - recunoscându-i lui Cristian Matei (stânga) meritele în urma cărora primul a ajuns să fie mai mult decât visau şi cei mai pesimişti pedelişti ai momentului. 

Cristian Haiduc, fost copreşedinte al PNL Câmpia Turzii, prezent la conferinţa convocată de preşedintele PNL Câmpia Turzii (şi viceprimarul) Dorin Lojigan pentru a discuta despre modul în care se respectă legea la Câmpia Turzii.

Deci oare chiar aşa o fi? Chiar aşa sunt românii, după cum se sugerează în poza (“meme”?) de mai sus? Oare “toţi” (în sensul că majoritatea) românii sunt aşa (adică o fi această practică reprezentativă pentru noi) sau doar ominoritate neglijabilă, însă fotografia “ajustată” cu personajul Mr. Bean nu are scopul să judece sau să ridiculizeze pe nimeni, doar să scoată în evidenţă un model de acţiune - chiar dacă minoritar ca amploare - constatat, evident, empiric?

Na, v-a tot trebuit vouă să vă întrebaţi ce e ăla analfabetism funcţional şi care sunt efectele lui... Uite, astea-s! Să scrii aberaţii de-astea mai ales sub sigla unei instituţii a statului n-ai cum sa fii decât... Dar stai! Statul plăteşte oameni cu astfel de “abilităţi”? Şi i-a angajat prin concurs, sau pe ceva program pentru persoane cu dizabilităţi care au dreptul la şanse egale cu ceilalţi?

Cel puţin la momentul la care am realizat poza din imagine lucrurile stăteau exact aşa ca în fotografia-instantaneu care să rămână mărtuurie peste veacuri cum că lucrurile erau exact aşa. A, că ce s-o fi întâmplat după, asta numai bradul ştie...

E stabilit deja! :) Atunci când pierdeţi momente importante pe care le rataţi din grabă sau neatenţie, noi suntem aici să vă redăm acele momente care sunt atât de amuzante încât e păcat că le-aţi pierdut. Contaţi pe noi, aşadar!

Ca s-o spunem pe aia dreaptă, la un moment dat aproape că ne-am simţit “ameninţaţi” de fotografia din imagine prin care cei de la kmkz.ro aduceau la cunoştinţa publicului larg un eveniment de importanţă aproape vitală pentru o naţiune care e - ce să vezi? - mai largă de 66%.

După ultimele probabilităţi şi declaraţii publice indirecte, preşedintele PNL Turda, Nicolaie Giurgiu, pare să aibă ceva probleme nerezolvate cu limba română.