Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Wed, Oct
105 New Articles

Între 29 iunie și 03 iulie Turda a fost animată de spectacolele de teatru din țară și străinătate în cadrul Festivalului Internațional de Teatru.

Foto: Dan Cristian Popovici

Celebrul spectacol Îndrăgostiții din Ancona 2, regizat de Andrei Mihalache din data de 30 iunie s-a jucat cu casa închisă. SOLD-OUT este și comedia Floare de Cactus programată în data de 3 iulie a Teatrului Municipal Baia Mare.

Teatrul Național Aureliu Manea și întreaga comunitate turdeană se pregătesc pentru Festivalul Internațional de Teatru care va avea loc în perioada 29 iunie – 03 iulie. Tema ediției din acest an este: Construind un viitor mai bun / Building a better tomorrow.

More Articles ...