Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

În perioada 20 mai – 31 mai 2024, în comuna Ceanu Mare, județul Cluj, se va desfășura proiectul „APT de teatru în rural”, organizat de Asociația Activ Pentru Tine și finanțat de Consiliul Județean Cluj. Acest proiect inovator are scopul de a introduce copiii din mediul rural în lumea fascinantă a teatrului de păpuși și de a stimula dezvoltarea lor intelectuală, afectivă și creativă.

Municipiul Câmpia Turzii vă invită să vă bucurați de un regal al muzicii corale, în cadrul celei de-a XXXI-a ediții a Festivalului Coral de Primăvară. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 17:00, în ambianța elegantă a Restaurantului „Liador”.

More Articles ...