Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Wed, May
97 New Articles

Teatrul Național Aureliu Manea Turda lansează proiectul Arhiva artistică TNAMT Digital, care își propune să valorifice și să aducă arhiva instituției în atenția specialiștilor și a publicului spectator. În același timp, Teatrul Național Aureliu Manea Turda lansează un call de recrutare pentru artiști din toate domeniile (arte performative, arte vizuale, arte digitale, muzică, film, sculptură, etc) pentru realizarea unei instalații performative itinerante pornind de la materialele din arhiva artistică TNAMT.

Muzeele aflate sub autoritatea Consiliului Județean Cluj au participat sâmbătă, 14 mai 2022, la evenimentul european Noaptea Muzeelor, ediția a XVIII-a. Cu acest prilej, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, precum și Muzeul Memorial ,,Octavian Goga” Ciucea au putut fi vizitate gratuit. Pe lângă expozițiile înscrise în programul lunii mai, muzeele și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, serviciu de specialitate din cadrul forului administrativ județean, au găzduit și evenimente special destinate acestei ocazii.

Devenit deja tradiție, FIT Turda se întoarce și în acest an pentru a-și bucura publicul. Anunțat inițial la începutul lunii iulie, din considerente tehnice, festivalul va avea loc mai repede, în perioada 17 iunie – 23 iunie 2022.

Primăria Municipiului Turda și Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda marchează și în acest an prin diverse activități Săptămâna națională a bibliotecilor publice din România.

More Articles ...