Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Dă şi tu o mână de ajutor potecătorilor Junior Ranger

Hobby
Tools
Typography

În anul 2022, au fost organizate mai multe activități de voluntariat, pentru întreținerea și reamenajarea potecilor tematice și a traseelor turistice din ariile protejate de pe Valea Arieșului.

#Potecatorii se adună pe #potecitematice, pe Valea Arieșului.

În perioada următoare vom finaliza amplasarea a 10 panouri, în diferite puncte de belvedere de pe Valea Arieșului, locuri recomandate pentru desfășurarea de activități educative pentru copii și tineri.

Panourile vor include imagini panoramice, harta locație si link/cod QR pentru acces direct la articole si materiale educative dedicate, pe www.juniorranger.ro.

Vino și tu cu o mână de ajutor și primești o amintire de neuitat.

Calendar activități de toamnă

Ce fel de activități vom face?

Activitățile din anul 2022, sunt organizate în cadrul proiectului JuniorRanger.RO, proiect realizat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa” şi CETM Albamont. Proiectul este finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, în cadrul în cadrul componentei Arii protejate a programului Spații Verzi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS