Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, Feb
122 New Articles

Se deschide Orășelul Copiilor și Patinoarul, la Câmpia Turzii

Diverse
Tools
Typography

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, de la ora 17:00, vă invităm să vă bucurați de un patinoar modern, construit pe fonduri europene, pe terenul polisportiv din cadrul Complexului Sportiv „AlfaGen Park” din Câmpia Turzii, situat în Parcul Municipal - Berc.

Acesta își va deschide porțile pentru iubitorii de mișcare, de toate vârstele, care se vor putea bucura de momente feerice, distractive, pe patine.

Vă așteptăm pe toți la un spectacol interactiv, pe gheață, alături de personajele de basm - Elsa, Rapunzel, Zorro, pirați și amerindieni.

Vom avea surprize magice, în ton cu atmosfera sărbătorilor de iarnă, iar cei mici vor fi atrași de tainele științei, prin intermediul spectacolului „Mini omul de știință”.

Mâine, intrarea pe patinoar va fi gratuită, urmând ca de duminică să se aplice taxele în vigoare. Din cauza contextului pandemic actual, nu se închiriază patine și nu se oferă servicii de garderobă.

Deschiderea Orășelului Copiilor și a Patinoarului se va organiza cu respectarea normelor epidemiologice în vigoare.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS