Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May
87 New Articles

“CreActiv în școala ta” al Asociației Activ Pentru Tine - finalizat cu o festivitate de excepție!

P. Dan
Tools
Typography

Proiectul “CreActiv în Școala ta” s-a încheiat astăzi, 28 Noiembrie 2022 cu un atelier interactiv la Liceul Teoretic Pavel Dan, unde aproximativ 50 de elevi au fost principalii protagoniști.

În cadrul festivității de încheiere, un proiect al “aripilor de înger” a fost deschis pe care îl vor termina copiii singuri. Vor colora și scrie cuvinte de încurajare pe penele primite de la Asociația Activ Pentru Tine.

Invitați au fost și cadre didactice, conducerea școlii, voluntari ai asociației și reprezentanți ai finanțatorului.

Inteligența emoțională este abilitatea de a putea evalua și exprima emoții, de a accesa și genera emoții ce sunt ușor înțelese.

În perioada 5 Octombrie 2022 - 28 Noiembrie 2022, proiectul “CreACTIV în școala ta” al Asociației Activ Pentru Tine și-a propus să contribuie la formarea și dezvoltarea inteligenței emoționale ale elevilor cu vârsta cuprinsă între 8-19 ani, oferind modele de “artă” ca mijloc de stimulare a inteligenței emoționale.

Astfel, clădirea școlii Pavel Dan a fost redecorată integral (Școala Gimnazială de pe Șarât) iar clădirea liceului a fost redecorată parțial (parterul). Viziunea proiectului a fost cea de a crea un cadru armonios cunoașterii, învățării, dezvoltării cu ajutorul textelor motivaționale regăsite în picturile din clădire și în desenele tematice din zona fiecărui laborator.

Acest proiect a fost finanțat de Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii din fonduri nerambursabile în valoare de 22.800 RON.

Despre Activ Pentru Tine:

Asociația Activ Pentru Tine, înființată în 2021, are ca obiectiv educarea și formarea comunității, pentru îmbunătățirea calității vieții și creșterea nivelului de integrare socială. Până în acest moment asociația a ajutat 100 de persoane în nevoie, a dus 25 copii nevoiași în tabără, a ajutat 50 de ucrainieni și a ținut ateliere de educație emoțională pentru 60 de copii.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați:

Facebook @ActivPentruTine

Instagram @ActivPentruTine

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS