Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Reacţia spitalului turdean: pacientul şi-a pus capăt zilelor prin defenestrare

Eveniment
Tools
Typography

În urma tragicului eveniment care a avut loc la Spitaluul Municipal Turda, instituţia sanitară a venit în faţa opiniei publice cu un punct de vedere referitor la cele întâmplate.

Iată, aşadar, poziţia, spitalului turdean:

Urmare a incidentului petrecut în data de 17.05.2021, în jurul orei 02:00, vă informăm următoarele:
- Pacient critic, în vârstă de 71 de ani, cu multiple comorbidități, decompensat respirator și cardiac, cu suport respirator și vasoactiv, a recurs la gestul inexplicabil de a-și pune capăt zilelor prin defenestrare.
- Pacientul a fost recuperat, agonic, efectuându-se manevrele de resuscitare, dar din păcate fără succes, ulterior declarându-se decesul în jurul orei 03:30.
- În curs sunt demarate anchete, atât din partea organelor abilitate cât și din partea spitalului, concluziile finale urmând a fi comunicate în momentul finalizării acestora.
- Regretăm profund acest gest și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS