Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Motociclist decedat după o coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule

Eveniment
Tools
Typography

Din informaţiile IPJ, conducătorul unei motociclete care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Oradea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule.

Potrivit ISU Cluj, “o autospecială și două echipaje SMURD au fost alertate în jurul orei 11.10 să intervină în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare” iar “salvatorii au găsit la locul accidentului un autocamion și o motocicletă avariate, iar ultima era ieșită în afara părții carosabile și distrusă de flăcări. Mai mulți conducători auto s-au oprit și au acționat cu stingătoare pentru a stinge flăcările până la sosirea pompierilor”.

Din nefericire, conducătorul motocicletei prezenta traumatisme extrem de grave și incompatibile cu viața, astfel încât nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare.

Conducătorul ansamblului de vehicule era un bărbat de 49 de ani din judeţul Arad, iar conducătorul motocicletei era un bărbat de 46 de ani din Târgu Mureş.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS