Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Microbuz răsturnat pe plafon în apropiere de Copăceni

Eveniment
Tools
Typography

În după-amiaza zilei de joi, 27 mai 2021, pe DN1 E60 a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un microbuz care transporta muncitori s-a răsturnat pe plafon.

Potrivit ISU Cluj, pentru intervenţia la eveniment au fost dislocate o autospecială, un echipaj SMURD şi un echipăj SAJ care, sosiţi la faţa locului, au găsit un microbuz răsturnat pe plafon în afara părţii carosabile şi ocupanţii ieşiţi din acesta.

Din primele evaluări ISU, cele opt persoane erau conștiente și cooperante, cu grade diferite de afecțiuni, la faţa locului intervenind alte două echipaje SAJ.

De asemenea, potrivit IPJ Cluj, conducătorul de 26 de ani al unui microbuz care se deplasa în direcția municipiului Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehiculul răsturnându-se în afara părții carosabile. La momentul producerii accidentului, în interiorul microbuzului se aflau opt persoane. Din primele date, patru dintre acestea necesitau îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS