Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Fri, Sep
224 New Articles
 

Şedinţă “de îndată” la Turda. Iată ordinea de zi!

Administraţie
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru miercuri, 6 noiembrie la ora 10.00, pe ordinea zi aflându-se trei proiecte de hotărâre.

În şedinţa programată a se desfăşura în sala mare a Primăriei Turda, consilierii locali vor supune dezbaterii şi adoptării următoarea ordine de zi:

1. Probleme ale Serviciului Finanţări Externe şi Relaţii Internaţionale:
1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea proiectului “Energy Audit on HVAC and lighting systems in several public buildings in Turda” şi cheltuielilor legate de proiect.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2. Probleme ale Direcţiei Economice:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului pe anul 2019.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Serviciului Administraţie Publică Locală:
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea schimbării destinaţiei unor imobile aparţinând domeniului public al municipiului Turda din imobile cu destinaţia de unităţi de învăţământ în imobile cu altă destinaţie.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS