Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Un nou contract de finanţare de aproape 12 milioane de lei, semnat la Bucureşti de primarul Cristian Matei

Administraţie
Tools
Typography

În ziua în care noul guvern era învestit în funcţie, primarul Cristian Matei posta pe pagina sa de facebook un anunţ potrivit căruia administraţia turdeană este în continuare “în cărţi” pentru banii europeni.

Concret, primarul municipiului Turda scria: “Astăzi am semnat la București, la Ministerul Dezvoltării, al 13-lea contract de finanțare europeană”, finanţare necesară implementării proiectului “Reabilitarea, dotarea şi extinderea grădiniţei cu program prelungit “Prichindelul isteţ” şi a creşei nr. 4”, proiect în valoare de 11.974.548,98 lei.

Am depus proiecte europene pentru modernizarea tuturor creșelor și grădinițelor din municipiu și toate au fost acceptate la finanțare, urmând semnarea contractelor și pentru celelalte unități educaționale” mai anunţa primarul Matei, anticipând, astfel, noi anunţuri similare privind viitoare semnări de contracte.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS