Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Flota de autobuze electrice de la Turda e completă

Administraţie
Tools
Typography

Potrivit primarului municipiului Turda, Cristian Matei, flota formată din cele 20 de autobuze electrice care vor urma să circule la Turda este deja completă.

Iată ce anunţa ieri, 14 noiembrie, pe pagina sa de pe reţeaua de socializare facebook primarul Cristian Matei:

Autobuzul cu numărul 20 a sosit astăzi la Turda! Am așteptat mult acest moment, iar astăzi ne mândrim cu 20 de autobuze electrice noi, achiziționate cu fonduri europene!

Începând cu luna decembrie, STP își încheie activitatea, iar noua companie de transport a Consiliului Local, Transport Urban Public (TUP), va prelua întreaga activitate. Turda va avea în sfârșit un transport public modern, așa cum meritați toți, dragi turdeni!

Felicitări întregii echipe pentru munca depusă în ultimii 3 ani! Această muncă a dus la împlinirea unui vis care astăzi a devenit realitate! Felicitări tuturor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS