Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Şedinţă ordinară pe 24 octombrie la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia Primarului Municipiului Câmpia Turzii cu nr. 549/18.10.2019, forul deliberativ al municipiului a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 24 octombrie 2019, la ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului local, al bugetului activităților finanțate integral din venituri proprii și al bugetului instituțiilor finanțate integral din venituri proprii la data de 30.09.201
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului lunar al burselor de care pot beneficia elevii din învățământul preuniversitar din unitățile școlare din Municipiul Câmpia Turzii pentru anul școlar 2019-2020 .
  3. Proiect de hotărâre privind premierea cuplurilor care sărbătoresc ,,Nunta de aur” în anul 2019.
  4. Proiect de hotărâre privind premierea cuplurilor care sărbătoresc împlinirea a 70 de ani de la încheierea căsătoriei, în anul 2019.
  5. Proiect de hotărâre de aprobare a Organigramei, a Statului de funcții și a numărului de personal ale Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Câmpia Turzii și ale serviciilor publice de interes local.
  6. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS