Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Dispoziţia Primarului Municipiului Turda privind numerotarea secţiilor de votare pentru alegerea Preşedintelui României în anul 2019

Administraţie
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a transmis public dispoziţia “privind delimitarea si numerotarea sectiilor de votare pentru alegerea Presedintelui Romaniei in anul 2019”.

Iată care sunt cele două articole ale Dispoziţiei

Art. 1. Se stabileste delimitarea si numerotarea sectiilor de votare organizate pe raza administrativ - terioriala a municipiului Turda in vederea desfasurarii alegerilor pentru alegerea Presedintelui Romaniei in anul 2019, conform anexei, parte integranta la prezenta dispozitie.

Art. 2. Prezenta dispozitie se comunica prin intermediul Secretariatului municipiului Turda, in termenul revazut de lege, Institutiei Prefectului Judetului Cluj, precum si persoanelor nominalizate sa opereze in Registrul electoral.

Vă invităm să consultaţi şi anexa la Dispoziţie cu un simplu CLICK AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS