Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Rezervația Naturală Cheile Turzii beneficiază de patru poduri complet reabilitate

Administraţie
Tools
Typography

Lucrările de reparații la cel de-al IV-lea pod din Rezervația Naturală ,,Cheile Turzii”, peste râul Hășdate, în amontele defileului, în apropierea intrării dinspre localitatea Petreștii de Jos au fost finalizate sâmbătă seara, în urma unor acțiuni comune ale Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo Cluj, serviciu public de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj și ale Inspectoratului General de Aviație, cu participarea Unității Speciale de Aviație Cluj Napoca din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Premiera a constat în folosirea elicopterului din dotarea Inspectoratului General de Aviație din Ministerul Afacerilor Interne în transportarea și amplasarea pe poziție a infrastructurii metalice a podului de peste râul Hășdate. Dificila operațiune s-a finalizat cu succes și în siguranță pentru toți participanții.

În urma acțiunii de la finele săptămânii trecute, toate cele patru poduri de peste râul Hășdate au structură de susținere metalică. Totodată, la intrarea în Rezervația Naturală ,,Cheile Turzii” dinspre localitatea Petreștii de Jos, se află în curs de autorizare construirea unui nou pod peste râul Hășdate - cel de-al V-lea, punte ce va face legătura între cele două trasee turistice de creastă – cel drept și cel stâng – de deasupra defileului.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS