Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Nov
135 New Articles

VIDEO | Simona Ruscu a lansat M-am născut în România

Muzică
Tools
Typography

Vă invităm să ascultați cea mai nouă melodie marca Simona Ruscu, o melodie plină de emoție pentru românii de peste tot și pentru țara noastră frumoasă... o melodie pe care artista nu putea să nu o lanseze în pragul sărbătorii noastre naționale, dorindu-și să ureze tuturor românilor "La mulți ani!"

"Muzica este viața mea și forța creativă care mă inspiră în toate. Povestea mea este puțin în diferită, în sensul în care am început să cânt la 16 ani și am avut noroc să am lângă mine oameni care mi-au recunoscut talentul. Mi-am început cariera în muzică la 20 de ani și la 22 de ani am lansat primul album de muzică populară din Banat ("Mi-o plăcut să cânt la nuntă")", spune frumoasa cântăreață.

"Mereu m-a urmărit o pasiune puternică pentru evenimente (precum nunțile), pentru folclor și pentru tradiții, astfel încât am ales direcția muzicii populare și de petrecere", adaugă Simona.

"Iubesc să promovez România și românii ei de valoare. Sunt fascinată de business-urile românești de calitate și de inițiativele care aduc impact și cu drag împărtășesc poveștile lor către comunitatea mea de oameni frumoși!", declară artista.

Muzica si Versuri | Simona Mihaela Ruscu
Vioara | Flavius Stanciu
Studio & Mix & Master | Adi Flondor (ADF Studio Timisoara)
Videoclip: TFS by Ovidiu Roteliuc
Produs de Norvis Music
© & Ⓟ Norvis Music / Timisul Records.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS