Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Fuego: “Mi s-a întâmplat să nu mai pot vorbi deloc a doua zi”

Muzică
Tools
Typography

“Am avut probleme cu vocea! Mi s-a întâmplat să nu mai pot vorbi deloc a doua zi” a declarat, în exclusivitate, artistul turdean Paul Surugiu (Fuego) pentru okmagazine.ro.

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru OK! Magazine, artistul turdean a vorbit despre dezamăgire, despre neajunsuri sau despre trăirile care i-au marcat existenţa, dar şi despre pandemie, problemele avute cu vocea, greutăţile pe care le-a traversat sau despre emisiunea pe care o realizează la TVR 2 - “Drag de România mea!” - emisiune al cărei nou sezon a debutat azi, 20 martie, la ora 15.00.

Trecut prin boală (cu o formă uşoară de COVID) şi ulterior vaccinat, Paul crede că e important să fim responsabili şi să tratăm lucrurile ca atare.

În fond, nu puteam lupta în nici fel cu pandemia, oricât am fi vrut să ne împotrivim. E bine că totuşi pericolul cel mare a trecut şi acum, măcar pentru o perioadă, putem răsufla uşuraţi, sperând că am şi învăţat ceva din lecţia asta, desi am vaga impresie că dimpotrivă, ne-am înrăit mai tare!” mai declara artistul turdean pentru OK! Magazine.

În acelaşi interviu, Fuego îşi aminteşte că au fost situaţii în care să aibă probleme cu vocea, chiar să nu mai poată vorbi a doua zi după vreun concert: “un soi de disfonie inconfortabilă, după un efort vocal major, combinat cu presiune şi emoţii. De obicei mă încălzesc puţin şi încă sunt tânăr, sunt în voce, mai pot duce mult şi bine concerte întregi!”.

De asemenea, artistul turdean a mărturisit că are grijă de vocea sa şi că sunt situaţii în care simte nevoia să facă o pauză vocală completă: “Au fost şi situaţii în care eram răguşit şi am făcut tratamente rapide, fie medicamentoase, fie băbeşti! Am jucat şi la 40 de grade febră, şi obosit şi bolnav şi am încercat să fac în aşa fel încât să nu se vadă. Merg la un medic specialist, unul dintre cei mai buni diagnosticieni din România, care mă ajută să găsesc cele mai bune metode de a avea grijă de vocea mea, practic cea mai de preţ posesiune a mea! Încerc oricum să am grijă, să beau ceaiuri calde, să mănânc ceapă, care ajută mult şi să fac, atunci când e cazul, după un efort mare, o pauză vocală completă!”.

Interviul integral realizat de OK! Magazine cu artistul turdean îl găsiţi cu un simplu CLICK AICI!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS