Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct
101 New Articles

Theodor Romilă, finalist la unul din cele mai importante concursuri de artă figurativă pe plan internațional, ModPortrait ediția 2021

Artă
Tools
Typography

Artistul turdean Theodor Romilă reprezintă Turda şi România cu cinste, fiind singurul român ajuns în finala competiţiei ModPortrait, ediţia 2021. Chiar mai mult, turdeanul Theodor Romilă este şi cel mai tânăr dintre finalişti.

Lucrarea cu care a ajuns în finala competiţiei se numeşte "Jock" şi reprezintă un portret al bunicului său, desenat în cărbune și grafit, pe hârtie, mărimea 50 x 70 cm.

Muzeul European de Artă Modernă din Barcelona a găzduit, pe data de 1 iulie, festivitatea de premiere şi expoziţia finaliştilor competiţiei ModPortrait 2021.

Competiţia ModPortrait este organizată de Galeria Artelibre din Zaragoza în colaborare cu Muzeul European de Artă Modernă din Barcelona.

Absolvent al Universităţii de Arta şi Design din Cluj-Napoca, secţia grafică, artistul turdean Theodor Romilă  este, actualmente, masterand în cadrul aceleiaşi UAD.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS