Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

O nouă stagiune teatrală la TNAMT

Artă
Tools
Typography

Teatrul Național Aureliu Manea Turda anunță începutul noii stagiuni teatrale 2022-2023.

În 17 septembrie de la ora 19.00 comedia “Operele complete ale lui WLM ȘKSPR” regia Marian Negrescu, va deschide stagiunea în curtea teatrului, unde Valentin Oncu, Miky Paicu și George Sfetcu vă vor face spectatori și actori într-un spectacol unic.

Tot în curtea TNAMT, duminică 18 septembrie de la ora 11.00 cei mici sunt așteptați să descopere povestea scrisă de Ion Creangă, în regia Horațiu Apan, ”Fata babei și fata moșului”.

„Stagiunea 2022-2023 va aduce cu sine nenumărate provocări: de la identificarea de noi spații teatrale la amenajarea lor, de la identificarea de noi forme teatrale la punerea lor în scenă. Cu siguranță experiența următoarei perioade precum și experimentele teatrale prin care vom trece împreună cu dumneavoastră, cei care ne treceți pragul, vor rămâne în memoria colectivă.

În septembrie și octombrie spectacolele propuse de teatru ne vor regăsi împreună la fosta Fabrică de bere. Haideți să explorăm împreună această nouă provocare!„ a comunicat Cătălin Grigoraș managerl TNAMT.

Comedia “Clinica sinucigașilor“ revine pe scenă în 24 septembrie de la ora 19.00 la fosta Fabrică de bere , iar duminică 25 septembrie ora 11.00 cei mici vor putea vedea spectacolul “Punguța cu doi bani“.

Luna octombrie continuă în același ritm unde ziua de sâmbătă va fi dedicată celor mari iar ziua de duminică va fi dedicată celor mici.

Comediile, spectacolele pentru copii și noi evenimente nu vor lipsi de asemenea din programul teatrului in lunile ce vor urma.

Vă prezentăm mai jos programul spectacolelor din lunile septembrie și octombrie:

Program SEPTEMBRIE

- SÂ: 17.09, ora 19.00, OPERELE COMPLETE ALE LUI WLM. ȘKSPR., regia Marian Negrescu – locație - curtea teatrului
- DU: 18.09, ora 11.00, FATA BABEI ȘI FATA MOȘULUI – un spectacol după Horațiu Apan, spectacol pentru copii - locație - curtea teatrului
- SÂ: 24.09, ora 19.00, CLINICA SINUCIGAȘILOR, regia Andrei Mihalache – locație – fosta Fabrică de bere
- DU: 25.09, ora 11.00, PUNGUȚA CU DOI BANI, regia Andrei Mihalache, spectacol pentru copii – locație Fosta Fabrică de bere

Program OCTOMBRIE

- SÂ: 01.10, ora 19.00, TUTUN ȘI PRAF DE PUSCĂ, regia Filip Odangiu– locație – fosta Fabrică de bere
- DU: 02.10, ora 11.00, DEGEȚICA – regia Horațiu Ioan Apan, spectacol pentru copii - locație - fosta Fabrică de bere
- SÂ: 08.10, ora 19.00, PATIMĂ ROȘIE-PREMIERĂ, regia Luana Hagiu – locație – fosta Fabrică de bere
- DU: 09.10, ora 11.00, SCUFIȚA ROȘIE, un spectacol de Marius Tuță și Cătălin Grigoraș, spectacol pentru copii – locație - Fosta Fabrică de bere
- SÂ: 15.10, ora 19.00, ÎNDRĂGOSTIȚII DIN ANCONA, regia Andrei Mihalache – locație – fosta Fabrică de bere
- DU: 16.10, ora 11.00, RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ, regia Horațiu Ioan Apan, spectacol pentru copii – locație Fosta Fabrică de bere
- DU: 16.10, ora 19.00, OMUL CARE A VĂZUT MOARTEA, regia Ovidiu Cosac, – locație- Fosta Fabrică de bere
- SÂ: 22.10, ora 19.00, PATIMA ROȘIE, regia Luana Hagiu – locație – fosta Fabrică de bere
- DU: 23.10, ora 11.00, HANSEL ȘI GRETEL, regia Muriel Manea Jakab, spectacol pentru copii – locație Fosta Fabrică de bere
- SÂ: 29.10, ora 19.00, ANATOMIA UNUI CUPLU DESCHIS, regia Luana Hagiu – locație – fosta Fabrică de bere

Așteptăm cu nerăbdare momentul reîntâlnirii cu publicul nostru drag!

Pentru rezervări: 0264 311 952

Detalii pentru fiecare spectacol găsiți pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/teatruturda sau pe site-ul https://teatrulaureliumaneaturda.ro/.

Pentru bilete online, accesați: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62

Almășan Lorena
Secretar PR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS