Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice în limba engleză la CNMV - Ediţia a III-a

CNMV
Tools
Typography

Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice în limba engleză, manifestare dedicată elevilor s-a desfăşurat, conform tradiţiei, în cadrul activităţilor de specialitate ale Cercului Metodic Zonal Turda- Câmpia Turzii, la Colegiul Naţional ,,Mihai Viteazul”, în 5 iunie 2019.

Manifestarea a fost un bun prilej de familiarizare a elevilor cu activitatea de elaborare a unei lucrări ştiinţifice şi de dezvoltare a abilităţilor de comunicare şi digitale, deci un exerciţiu util în crearea unor prezentări Power Point pe o temă dată şi prezentarea acesteia, în cadru public, în limba engleză. Atât elevii participanţi, cât şi profesorii coordonatori ai lucrărilor au primit diplome pentru recunoaşterea efortului depus.

Tema propusă a fost, de data aceasta, unică la gimnaziu şi liceu: UNUSUAL PEOPLE, PLACES, OBJECTS OR EVENTS.

Evenimentul s-a bucurat de participarea a 218 elevi din toate școlile din Turda și Câmpia Turzii, înscriși cu prezentări directe, dar şi indirecte. Tema sesiunii a fost abordată cu seriozitate atât de elevi, cât şi de cadrele didactice coordonatoare.  Membrii catedrei de limba engleză de la Colegiul Naţional ,,Mihai Viteazul” îşi propun să continue această lecţie de bună practică.  

Mulţumim tuturor participanţilor și profesorilor acestora pentru implicare, îi felicităm pentru lucrările  impresionante pe care le-au prezentat și îi așteptam cu drag la următoarele ediții. Mulțumim doamnelor profesoare Mioara Boboia și Cristina Moldovan pentru organizarea acestui eveniment care a pus în valoare creativitatea și talentul elevilor, dar și abilitatea de comunicare în limba engleză.

Director, prof. Alexandra ZAMFIR
Director adjunct, prof. dr. Dumitru GEORGESCU

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS