Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

“Prichindelul isteţ” ia o pauză pe motive de COVID-19. La grădiniţă se vor nebuliza spaţiile de învăţământ

Diverse
Tools
Typography

Aşa cum probabil aţi aflat deja, la informarea din 22 februarie 2021, municipiul Turda apărea cu o rată a incidenţei la mia de locuitori crescută la 1,81. Mai apoi, în şedinţa din 23 februarie 2021, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis că la Grădiniţa cu Program Prelungit “Prichindelul isteţ” se suspendă cursurile cu prezenţă fizică.

Documentele care ar fi stat la baza deciziei CJSU Cluj sunt:

  • adresa Direcției de Sănătate din 22.02.2021 privind rezultatele anchetei epidemiologice
  • adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj din 23.02.2021, privind propunerea de suspendare a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit „Prichindelul Isteț” din municipiul Turda, județul Cluj, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ mai sus menționată, avizată de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj

Dacă în articolul 1 al HCJSU nr. 15/23.02.2021 se precizează clar că “se aprobă suspendarea, până la data de 04.03.2021 a activităţii didactice care presupune participarea zilnică, cu prezenţă fizică a preşcolarilor, pentru unitatea de învăţământ preuniversitar Grădiniţa cu Program Prelungit «Prichindelul isteţ» din municipiul Turda” şi că “pe durata suspendării, procesul de învăţământ la unitatea de învăţământ (...) se va desfăşura online”, în articolul 2 al aceleiaşi hotărâri se precizează că în perioada de suspendare a cursurilor, conducerea unităţii de învăţământ va dispune realizarea următoarelor activităţi obligatorii:

  • curăţenia şi aerisirea claselor/sălilor
  • dezinfecţia generală şi nebulizarea* spaţiilor unităţii de învăţământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete

(*nebulizare - dezinfecţia aerului din încăperi)

Hotărârea nr. 15 din 23.02.2021 poate fi consultată AICI!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS