Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, Apr
181 New Articles

Colegiul Tehnic Turda are cabinet stomatologic nou şi modern

Sănătate
Typography

“Am, deschis un nou cabinet stomatologic, cu aparatură de ultimă generaţie, la Colegiul Tehnic”, scria, pe contul său de facebook, primarul municipiului Turda, Cristian Matei, anunţând, astfel, o investiţie care vine în sprijinul elevilor colegiului turdean.

“Acesta este al doilea cabinet pe care l-am înființat în municipiul Turda, primul fiind deschis la Colegiul Național Mihai Viteazul” mai preciza primarul municipiului Turda în aceeaşi postare, Cristian Matei menţionând că 6300 de elevi și preșcolari de la toate unitățile de învățământ din oraș beneficiază astfel gratuit de servicii medicale stomatologice.

Proaspăt inauguratul cabinet stomatologic a fost realizat cu fonduri de la bugetul local, valoarea totală a investiţiei fiind de aproximativ 160.000 de lei.

De asemenea, în cadrul cabinetului operat de doctor Iuri Ştirbu toate consultaţiile şi tratamentele sunt gratuite.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS