Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Copii şi politicieni de 1 iunie la Câmpia Turzii | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Ziua Internaţională a Copilului a fost un bun prilej pentru administraţia locală de la Câmpia Turzii de a organiza un eveniment public. De această dată evenimentul a fost dedicat, cu preponderenţă, copiilor, adică celor mai mici cetăţeni ai municipiului. Cu toate acestea, copiii nu au fost singurii prezenţi la eveniment.

Mai concret spus, la eveniment au fost prezenţi - pentru perioade mai lungi sau mai scurte de timp - unii dintre candidaţii la funcţia de primar al municipiului Câmpia Turzii: Avram Gal, Petre Pop, Dorin Lojigan şi, evident, primarul în funcţie, Radu Hanga, la rândul său candidat pentru un mandat de primar în perioada 2016-2020.

"Înainte de-a începe evenimentul întrebasem o doamnă învăţătoare când se termină copilăria şi doamna a răspuns că niciodată. Nu-mi venea să cred că are dreptate şi l-am întrebat şi pe părintele Vălean şi mi-a dat acelaşi răspuns" spunea, încă de la început în discursul său primarul Radu Hanga.

Primarul aprecia că munca aceasta cu copiii este dificilă, la fel ca cea cu oamenii în vârstă, edilul observând, totodată, că în general de copii se ocupă doamnele şi domnişoarele şi de aceea Radu Hanga a vrut să se adreseze mai cu seamă acestor doamne: "Familia dă copilul cu încredere în mâinile educatoarelor ştiind că ele se vor ocupa de micuţi, vor avea grijă de ei şi-i vor iubi, pentru că nu te poţi ocupa de copii dacă nu-i iubeşti. Ne bucurăm de ziua copilului alături de ei şi le mulţumim educatoarelor pentru munca, efortul şi dragostea cu care îşi duc la îndeplinire această misiune, pentru că este o misiune, este o vocaţie, asta nu e meserie".

Intitulat "Suflet de copil", spectacolul în aer liber girat de Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii a făcut ca muzica, dansul, cântecele şi distracţia să umple Piaţa Tricolorului, locul de desfăşurare al evenimentului.

Încă de la început s-a dat startul competiţiei de desene pe asfalt, competiţie la care au participat copii de la cele două şcoli gimnaziale "Avram Iancu" şi "Mihai Viteazul" precum şi copii de la Liceul Teoretic "Pavel Dan".

În rest, cântatul, dansul şi chiar recitarea de poezii au revenit în sarcina copiilor de la Grădiniţa "Pinocchio", de la Clubul Copiilor şi de la clubul de canto "Bella Musica". De asemenea, de dans s-au ocupat cu precădere trupa de majorete şi trupa de street dance "Next Step Generation".

Pentru momentele interpretative, în faţa publicului au apărut domnişoarele Alexandra, Antonia, Maria, Raluca şi Ştefania.

De asemenea, odată desenele terminate, autorii au avut de explicat de ce în cadrul concursului de desene pe asfalt au desenat ce-au desenat.

Oricum, toţi participanţii au fost premiaţi, micuţilor oferindu-li-se dulciuri, jucării precum şi diplome de participare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS