Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Explozie la un bloc din Turda - imagini din interior şi declaraţii | FOTO-VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Se pare că vineri 13 a fost cu ghinion pentru mai mulţi locatari ai unui bloc din Turda: în seara zilei de vineri, 13 mai, în jurul orelor 23.00 o explozie puternică s-a auzit în noapte zguduind blocul şi imobilele din jur.

Într-o garsonieră de la etajul unu din blocul A.R. 1-2 de pe strada Baladei nr. 7 din Turda s-a produs o explozie ca urmare a unei scurgeri de gaze.

Persoana din garsonieră, o doamnă în vârstă de 80 de ani a fost rănită destul de grav, fiind preluată de un echipaj SMURD şi dusă, iniţial, la spitalul turdean, apoi fiind transportată la Cluj-Napoca.

Explozia a fost atât de puternică încât balconul s-a desprins şi a căzut în spaţiul verde din jurul blocului iar ferestrele mai multor vecini au fost distruse şi ele, indiferent că erau pe acelaşi palier cu garsoniera sau nu.

De asemenea, în interior a căzut şi un tavan şi mai multe locuinţe din jurul garsonierei au fost distruse şi, chiar mai mult, au fost sparte până şi ferestre de la blocul vecin.

Toţi locatarii de pe scara blocului au fost evacuaţi, urmând ca poliţia să pozească zona până a doua zi dimineaţa, când urmau a fi continuate cercetările. dintre persoanele evacuate, doar una singură a fost cazată la internatul colegiului "Emil Negruţiu", restul rămânând peste noapte la alţi vecini sau rude.

"Situaţia este sub control în acest moment. Ne pare rău că s-a întâmplat aşa ceva la nivelul municipiului Turda" spunea şi primarul Tudor Ştefănie, aflat la faţa locului.









 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS