Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Tentativă de viol în comuna Frata

Eveniment
Tools
Typography

În data de 7 februarie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, despre faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol.

Din activitățile investigativ-operative derulate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 56 de ani, ar fi pătruns fără drept în locuința femeii din comuna Frata, cu scopul de a întreține relații sexuale cu aceasta, contrar voinței ei.

În scurt timp, femeia a reușit să-l scoată afară din locuință pe bărbat și a solicitat de îndată sprijinul organelor de poliție, motiv pentru care a fost amenințată de acesta.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările au fost demarate pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol, amenințare, violare de domiciliu și influențarea declarațiilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS