Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Accident grav în judeţ. O autoutilitară făcută “zob” şi un bărbat de 49 de ani decedat!

Eveniment
Tools
Typography

Cu puţin timp înainte de ora 9 în această dimineaţă, pe DN1 E60 (pe raza localităţii Dumbrava) a avut loc un grav accident rutier între o autoutilitară şi un autotren.

Potrivit IPJ, “șoferul ansamblului de vehicule, respectiv un bărbat, de 38 de ani, din județul Brăila, care circula pe direcția Bihor-Cluj, în condiții de carosabil umed ar fi pătruns pe sensul opus de mers, acroșând cu semiremorca autoutilitara condusă de bărbatul de 49 de ani din municipiul Cluj-Napoca”.

Şoferul autoutilitarei rămăsese încarcerat, la faţa locului fiind alocate două autospeciale cu modul de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. De asemenea, alte două persoane conştiente şi cooperante au primit îngrijiri la faţa locului.

Deşi a fost descarcerat, conducătorul autoutilitarei “prezintă leziuni incompatibile cu viața”.

“Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ” precizează IPJ Cluj, adăugând că “cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS