Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Despre accidentul dintre Turda şi Câmpia Turzii (un turdean de 66 de ani a fost transportat la spital)

imagini ISU Cluj

Eveniment
Tools
Typography

În dimineaţa acestei zile, între municipiile Turda şi Câmpia Turzii a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană - un bărbat în vârstă de 66 de ani din Turda - a rămas încarcerat. Ulterior acesta a fost transportat la spital.

Informarea ISU Cluj, ora 08.07

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe DN15, între municipiile Turda și Câmpia Turzii.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate, cu șoferul autoturismului rămas blocat înăuntrul acestuia.

Echipajul operativ a acționat pentru extragerea cu echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Ulterior bărbatul a fost preluat de către echipaj SAJ în vederea acordării asistenței medicale și transport la spital. Conform primei evaluări acesta era conștient și prezenta multiple traumatisme.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident.

Informarea IPJ Cluj, ora 12.24

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 07.00, la intrare în municipiul Câmpia Turzii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a două autovehicule.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat ca un bărbat de 66 de ani, din municipiul Turda, care conducea autoturismul în direcția municipiului Câmpia Turzii, ar fi acroșat o autoutilitară în timp ce efectua un viraj la stânga  pentru a pătrunde pe DN15, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.

În urma acestui accident rutier, a rezultat încarcerarea conducătorului de 66 de ani, ulterior fiind transportat la spital.

Totodată, ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative.

În cauză, polițiștii au demarat cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS