Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

VIDEO | Grav accident de circulaţie în judeţ. Doi bărbaţi din judeţul Harghita au decedat

Eveniment
Tools
Typography

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN1 E60, între localitățile Huedin și Poieni. La fața locului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

În accident au fost implicate o autoutilitară şi un autocamion, la locul accidentului echipajele ISU găsind un bărbat care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, în autoutilitară aflându-se încă un bărbat inconştient, în timp ce un al treilea bărbat, conştient şi cooperant primea îngrijiri medicale.

Câteva zeci de minute mai târziu, ISU a revenit precizând că şi pentru a doua persoană s-a declarat decesul.

Din informaţiile IPJ Cluj, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 09.00, pe DN1-E60, în comuna Poieni, la km 538+600m.

“Din activitățile de cercetare efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o autoutilitară condusă din direcția Huedin spre Oradea, de un bărbat de 51 de ani, din județul Harghita, ar fi pătruns pe sensul opus de mers pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, la volanul căruia se afla un cetățean de originie turcă, în vârstă 59 de ani” informează IPJ Cluj, precizând că, în urma coliziunii, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile.

Tot potrivit IPJ Cluj, “Echipajele din cadrul I.S.U Cluj au intervenit pentru descarcerarea victimelor aflate în autoutilitară, respectiv conducătorul auto de 51 de ani și pasagerul în vârstă de 36 de ani, ambii din județul Harghita. Din nefericire, aceștia au suferit leziuni grave în urma cărora a rezultat decesul. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS