Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Explozie pe strada Frăgărişte din Turda. Doi bărbaţi cu arsuri transportaţi la spital

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit, înainte de orele 15.00, pe strada Frăgăriște din municipiul Turda, unde s-a produs o explozie într-un garaj.

Daca din primele date ar fi fost vorba de o singură victimă, un bărbat, care prezenta arsuri la nivelul membrelor inferiorare, potrivit informaţiilor actualizate, a fost vorba de doi bărbaţi care necesitau îngrijiri medicale, fiind preluaţi de echipajul SAJ. Ambii prezentau arsuri la nivelul feței și a membrelor inferioare, fiind conștienți și cooperanți.

Potrivit informaţiilor din teren, explozia s-a produs la rezervorul de gaz al unui autoturism. Echipajele ISU au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor, acordând de asemenea prim-ajutor calificat.

Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS