Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

VIDEO | Accident pe autostrada A3. Un bărbat a decedat

imagini ISU Cluj

Eveniment
Tools
Typography

În această dimineaţă, în jurul orei 7.30, la 112 a fost primită o sesizare privind un eveniment rutier - accident între un autocamion şi au autoturism - pe autostrada A3 între Gilău şi Nădăşelu.

Potrivit informării IPJ Cluj transmise la ora 8.56, “Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Alba, pe direcția Gilău-Nadașelu, la km 56, a intrat în coliziune cu autoutilitara care îl preceda, condusă de un bărbat de 48 de ani, din județul Cluj”.

Cum preciza şi ISU Cluj în informarea de la ora 7.53, trei persoane ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele date, în urma accidentului au rezultat trei victime, și anume trei bărbați. Unul dintre aceștia este încarcerat în autoturism, fiind inconștient. Celelalte două persoane au reușit să iasă singure afară, dar necesită îngrijiri medicale. Pompierii desfășoară în aceste momente operațiunile de descarcerare.” preciza USU Cluj, pentru ca 20 de minute mai târziu să anunţe că “Bărbatul a fost descarcerat, însă se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale aplică manevre de resuscitare. Ceilalți doi bărbați sunt conștienți, cooperanți, dar prezintă multiple traumatisme.”.

Din păcate, bărbatul descarcerat nu a putut fi readus la viaţă, declarându-se decesul acestuia.

“În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul pasagerului din dreapta - față, din autoturism, bărbat de 57 de ani, din județul Alba. A fost transportat la spital conducătorul autoturismului și un pasager din autoturism, tânăr de 23 de ani. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.”, mai preciza IPJ

Ambele autovehicule erau conduse pe banda 1.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS