Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Veteranul Otto Nemeş, aniversat la împlinirea celor 102 ani

Eveniment
Tools
Typography

Cristian Matei, primar Turda: “Cu onoare și recunoștință îi urăm un sincer «La mulți ani!» domnului Nemeș Otto, veteran de război, cu ocazia împlinirii vârstei de 102 ani. Îi transmitem sănătate și fericire în anii care vin”.

În semn de apreciere pentru devotamentul și contribuția la istoria noastră, ieri, 6 ianuarie, i-am acordat un premiu aniversar, recunoscând astfel sacrificiile și curajul de care a dat dovadă în slujba țării noastre” a mai adăugat primarul Cristian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS